7 lucruri interzise in comunicarea barbatilor cu femeile

Cuvintele pe care le folosim au puterea de a transforma o relatie, pot reduce stima de sine a unei persoane la zero intr-o clipa si pot provoca rani chiar mai dureroase decat o lovitura fizica, direct in suflet. De aceea este foarte important sa le folosim… intelept.

Care sunt lucrurile interzise in comunicarea cu iubita ta?  Citeste si tine cont de urmatoarele 7 sfaturi date de catre o femeie:

  1. Niciodata si sub nicio forma sa nu-i spui unei femei ca nu are nimic special si ca este usor de inlocuit.
  2. Niciodata sa nu-i dai iubitei tale drept exemplu o alta femeie, mai ales daca aceasta comparatie nu o favorizeaza pe ea; este de bun simt sa eviti expresiile de genul: “esti ca fosta” sau “ x este mai atenta cu sotul ei, mai draguta,” etc.
  3. Niciodata sa nu i te adresezi pe numele celui mai bun prieten al tau sau mai grav, pe numele altei femei.
  4. Incearca sa nu-i explici unei femei de ce o iubesti deoarece iubirea nu ar trebui sa se poata explica… rational. Iubirea trebuie… simtita, nu deslusita!
  5. Fii… sincer! Psihologul Dana Crisan sustine ca minciuna, in special aceea care ascunde o tradare,  este unul dintre cele mai importante motive de ruptura in cuplu deoarece „odata distrusa increderea, relatia are sanse minime sa supravietuiasca.”
  6. Incearca sa nu folosesti in preajma iubitei tale expresii si intrebari de genul: “Tipa aceea este superba!”, “Vorbesti exact ca mama ta” sau… “Cati iubiti ai avut?”
  7. Sa nu-i spui niciodata unei femei ca a trecut de varsta la care putea sa faca anumite lucruri deoarece aceasta nu va putea uita faptul ca ai considerat-o prea batrana pentru…  Varsta este un subiect destul de sensibil pentru o femeie. Ai grija cum abordezi aceasta chestiune.

Tu ce opinie ai in legatura cu acest subiect? Care ar fi, dupa parerea ta, lucrurile interzise in comunicarea barbatilor cu femeile?

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Relatiile toxice. Costuri, implicatii, consecinte.

TABU: Cele mai mari temeri ale barbatilor

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!