relatie nepotrivita
Nu stii daca te afli sau nu intr-o relatie nepotrivita?

1. Primul semn care ar trebui sa te puna pe ganduri este simplul fapt ca iti doresti sa citesti aceste randuri; daca ai dubii in privinta relatiei tale, ceva nu este in regula! Acesta este primul indiciu care ar trebui sa te determine sa iei atitudine si sa iti doresti sa schimbi ceva. Daca ai o relatie minunata, nu te intrebi daca asa este, pentru ca pur si simplu STII!

2. Daca iti imaginezi viata de una singura si nu poti sa te inchipui imbatranind alaturi de partenerul de cuplu, inseamna ca sansele voastre de reusita sunt inexistente. Ia atitudine si retrage-te elegant! In momentul in care ai o relatie cu adevarat reusita, singurul final acceptabil este: pana cand moartea ne va desparti.

3. Intr-o relatie, este perfect normal sa existe si momente de cearta si tensiune. Insa, daca esti tot mai des suparata si iritata si nu-ti mai doresti sa rezolvi conflictele dintre voi, este un semn clar ca te afli intr-o relatie nepotrivita si toxica.

4. Fiecare dintre noi isi doreste sa petreaca, alaturi de partener, clipe minunate; ne place sa traim in doi toate evenimentele frumoase din viata noastra. Daca, insa, nu mai doresti sa imparti cu iubitul tau momentele importante din viata, inseamna ca te-ai indepartat de el si ca relatia voastra este in pericol.

5. Daca simti ca trebuie sa te schimbi pentru a-ti face partenerul multumit inseamna, deasemenea, ca te afli intr-o relatie bolnava.

“Acest lucru devine o problema in momentul in care incepi sa iti reevaluezi valorile, opinile chiar si stilul vestimentar, pentru a fi pe placul partenerului. Daca iti gandesti fiecare pas dinainte sau iti monitorizezi fiecare actiune pentru ca simti ca doar asa partenerul tau va fi multumit, ar fi cazul sa iesi din relatia in care te afli.” Virginia Gilbert

6. Daca partenerul tau te critica in mod constant, chiar si sub forma de gluma, inseamna ca locul tau nu este langa el. Alege o persoana care TE VEDE cu adevarat si care iti da aripi, nu ti le taie!

„Sa ne abtinem sa criticam, fie si cu buna intentie, caci a rani pe cineva este usor, iar a indrepta e imposibil.”  Arthur Schopenhauer

7. Intimitatea fizica este o parte importanta a unei relatii sanatoase, bazate pe iubire. Daca nu aveti conexiune sexuala, relatia nu va fi de durata.

8. Daca te inseala, clar te afli intr-o relatie nepotrivita; nu accepta niciodata sa fii o a doua optiune pentru nimeni!

9. Daca ai uitat sa zambesti si nu mai sti ce inseamna fericirea, pleaca ACUM de langa partenerul tau! Se spune ca adevarata putere a unui barbat se vede in marimea zambetului femeii de langa el! Este adevarat!

Asteptam, cu interes, parerea ta despre acest subiect.

relatie nepotrivita

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Cand intalnesti persoana potrivita, iti dai seama cat de usor este sa iubesti

Relatiile toxice. Costuri, implicatii, consecinte

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!