~ Sfaturi pentru o minte sanatoasa si o viata fericita ~

1. Fa o baie calda cat mai des posibil! Chiar daca nu ai chef si ti-e mai comod sa stai in pat, ridica-te si intra sub dus. Te vei elibera de toata energia negativa acumulata peste zi.

2. Pune-ti parfumul cel mai bun si nu uita de zambet. Asta iti va da incredere in tine.

3. Foloseste hainele cele mai bune. Nu astepta nicio ocazie importanta pentru a purta ceea ce te face sa te simti bine si in armonie cu starea ta interioara.

4. Paraseste-ti casa indiferent daca ai sau nu pe cineva de vizitat.

Pune lesa cainelui si iesi afara. Nu ai un caine? Nu-i nimic, ia o carte si indreapta-te spre cel mai apropiat parc.

5. Zambeste in fiecare zi, iar peste putin timp o vei face fara sa iti dai seama si te vei simti mult mai bine. Iar cei care te inconjoara iti vor raspunde la fel – tot cu zambet. Este cea mai simpla forma de a-ti face ziua mai frumoasa.

6. Fa-ti un capriciu bun si delicos. Rasfata-te! O pofta nu va ucide pe nimeni.

7. Iubeste-te! Suna usor, stiu. Priveste-te in oglinda cu respect si seninatate. Daca nu ai nimic placut sa-ti spui, mai bine ramai tacut. Aminteste-ti ca vocea ta interioara iti vorbeste si… vorbeste-ti cu dragoste si blandete.

Invata sa te iubesti intru totul, cu toate micile “defecte”.

8. Aminteste-ti ca totul trece. Nimic nu dureaza pentru totdeauna. Lasa-ti lacrimile sa curga, dar invata sa nu ramai in durere. Nu ramane ancorat in suferinta. Maine vei incepe sa vezi cum in ciuda ranilor, te vei vindeca.

9. Elimina din viata ta orice persoana care te-a ranit sau te-a facut sa te simti rau. Incearca sa nu depinzi niciodata complet de nimeni, iar daca o anumita situatie iti afecteaza starea de spirit, invata sa spui “NU” si sa iesi din rand.

10. Ramai cu cei care te fac sa visezi, care te determina sa te perfectionezi, care vad in tine magia si care te fac fericita.

~ Sfaturi pentru o minte sanatoasa si o viata fericita ~

Vezi si: 10 Lucruri care te indeparteaza de fericire

Photo by Artem Beliaikin from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!