~ Cand intalnesti persoana potrivita, totul este diferit… ~

persoana potrivita

Tu meriti persoana iubita, iar persoana iubita te merita pe tine.

Iubirea, indiferent cum este – sanatoasă sau toxica, nu este ca o plimbare linistita prin parc. In toate relatiile exista mici conflicte, compromisuri si neplaceri. Acesta este primul adevar despre orice legatura de iubire.

Totusi, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa pierzi timp si energie pentru oameni in ale caror inimi nu exista sentimente pentru tine. Desigur, poti sa-ti doresti din tot sufletul ca uniunea voastra sa aiba succes, dar acest lucru, din pacate, nu se va intampla…

Cand intalnesti persoana potrivita, totul este diferit. Nu trebuie sa-ti mai pierzi zilnic energia intr-o lupta epuizanta.

Iubirea… doua persoane intr-un singur suflet

Relatia cu persoana potrivita iti va demonstra cat de usor este sa iubesti.

Te va ajuta sa devii mai bun si iti va face visele sa devina realitate. Da, din cand in cand va fi dificil si va veti certa, dar asta face parte din viata. Pana la urma, toti suntem oameni, iar oamenii gresesc uneori.

In trecut, este posibil sa fi dat persoanelor toxice prea multa putere asupra ta… Dar persoana potrivita nu are nevoie de control total in ceea ce te priveste. O astfel de persoana, dimpotriva, vrea sa ai integritate, stima de sine si sa traiesti viata pe care doresti sa o traiesti.

Cand vei intalni persoana potrivita, vei uita si de grijile vechi. Vei incepe sa te simti mult mai liber.

In trecut, iti era mereu teama ca relatia ta s-ar putea termina. Acum, alaturi de persoana potrivita, totul este echilibrat si armonios.  

Persoana potrivita se va asigura ca te simti confortabil in relatia cu ea. Si va arata intotdeauna respect pentru prietenii si familia ta.

Omul potrivit pentru tine va incerca sa-ti satisfaca nevoile si iti va oferi sprijin de fiecare data cand ai nevoie.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

persoana potrivita

photo source: pexels.com; source: cluber.com.ua

Citeste si:

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

wedding Fericiti pana la adanci batraneti… Poveste sau realitate?

Urmariti cum alte persoane se raporteaza la voi – aceasta este a doua lor natura

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!