~ De unde vin bolile? ~

de unde vin bolile
Bolile sunt o reflectare a gandurilor noastre.

O persoana cu fata trista are clar ganduri posomorate. In acest sens, chipurile persoanelor in varsta sunt foarte interesante. Sunt o reflectare directa a modului lor de gandire de-a lungul vietii. Cum vei arata cand vei imbatrani? In acest articol, iti ofer o lista completa a diagnosticelor metafizice si a cauzelor mentale ale multor boli. Acest lucru este aproximativ 90-95% adevarat.

Capul ne reprezinta pe noi insine. Acesta este ceea ce aratam lumii. Oamenii ne recunosc dupa cap. Cand ceva nu este in regula cu capul, inseamna ca ceva nu este in regula cu noi.

Parul reprezinta forta. Cand suntem cu adevarat speriati, cream o „centura de otel” care incepe de obicei in muschii umerilor iar apoi merge la cap si uneori la ochi. Parul creste prin foliculul de par. Cand cream multa tensiune in craniu, acesti saci se inchid automat si parul incepe sa moara si sa cada. Daca tensiunea continua si craniul nu este relaxat, parul nu va mai creste. Rezultatul este un cap chel. Femeile au inceput sa se cheleasca de cand au intrat in lumea masculina „de afaceri”. Desigur, nu observam intotdeauna acest lucru, deoarece multe peruci par complet naturale.

Vezi si: Poti afla multe despre o persoana, doar analizand ce mananca

~ De unde vin bolile? ~ Urechile reprezinta abilitatea de a asculta si de a auzi.

Cand o persoana are probleme cu urechea, inseamna ca se intampla ceva in viata sa pe care refuza categoric sa-l auda. Durerea de urechi este un exemplu de suparare suprema in legatura cu ceea ce auzi. Durerile de urechi sunt frecvente la copii. Ei, saracii, trebuie sa asculte acasa tot ce nu vor sa auda. Ii este interzis unui copil sa-si exprime furia si, din moment ce este practic incapabil sa schimbe ceva, aceasta imposibilitate duce la durere in urechi.

Surditatea este o dorinta lunga – poate pe tot parcursul vietii – de a asculta pe cineva. Va rugam sa retineti ca, atunci cand vedem un partener cu un aparat auditiv, celalalt vorbeste fara oprire.

Ochii vorbesc despre capacitatea de a vedea. Cand avem probleme cu ochii, de obicei inseamna ca refuzam sa vedem orice – fie in noi insine, fie in viata noastra. Cand vad copii mici cu ochelari, stiu ca ceva nu este in regula acasa, ei refuzand literalmente sa priveasca ceva. Daca nu sunt in masura sa schimbe situatia de acasa, atunci isi disperseaza literalmente vederea, astfel incat ochii sa piarda capacitatea de a vedea clar.

Durerile de cap apar atunci cand ne simtim inferiori. Data viitoare cand ai dureri de cap, opreste-te un moment si intreaba-te daca te simti umilit si de ce. Iertati-va, lasati acest sentiment sa dispara si durerea de cap va disparea de la sine.

Vezi si: Mic dejun la pahar. 5 Retete de smoothie-uri delicioase si sanatoase

~ De unde vin bolile? ~ Migrenele sunt create de oamenii care vor sa fie perfecti, precum si de cei care au acumulat multa iritare in aceasta viata.

Gatul simbolizeaza capacitatea de a gandi flexibil, capacitatea de a vedea cealalta parte a problemei si de a intelege punctul de vedere al altei persoane. Cand avem probleme cu gatul, inseamna ca suntem incapatanati si refuzam sa fim mai flexibili. Gatul reprezinta capacitatea noastra de a ne sustine, de a cere ceea ce dorim. Problemele gatului apar din sentimentul ca „nu avem dreptul” si din sentimentul propriei noastre inferioritati. O durere in gat este intotdeauna o iritare. Daca este insotit de o raceala, atunci, pe langa aceasta, exista si o confuzie. Laringita inseamna, de obicei, ca suntem atat de furiosi incat literalmente nu putem vorbi. In plus, gatul este partea corpului in care se concentreaza toata energia noastra creativa.

Prin urmare, bolile asociate glandelor si glandei tiroide indica faptul ca, intr-un sens creativ, nu ati fost capabil sa faceti ceea ce doriti. In zona gatului au loc in primul rand schimbarile noastre. Cand rezistam schimbarii, avem tendinta de a avea probleme cu gatul. Observati cum incepem uneori sa tusim din senin. Sau altcineva incepe sa tuseasca. Ce se intampla mai exact in acest moment? La ce reactionam? Este incapatanare, rezistenta sau dovezi ca suntem in proces de schimbare?

~ De unde vin bolile? ~ Spatele este un sistem de sprijin. Problemele de spate indica faptul ca va simtiti insuficient de sprijiniti.

Prea des, credem ca suntem sustinuti de familie si prieteni. In realitate, acesta este sprijinul Universului si al Vietii in sine.

Vezi si: Sistemul imunitar. Ce alimente trebuie sa consumi pentru a-l face mai puternic?

Problemele superioare ale spatelui sunt un semnal de sprijin emotional insuficient: „Sotul meu (iubitul, prietenul) nu ma intelege sau nu ma sustine”. Partea din spate are mult de-a face cu vinovatia. Ti-e teama de ceea ce se afla in spatele tau sau ascunzi ceva acolo? Ai sentimentul ca cineva te-a injunghiat in spate?

Iti faci griji tot timpul in legatura cu banii tai? Care este situatia ta monetara? Poate fi o sursa de probleme ale spatelui inferior.

Plamanii reprezinta capacitatea de a lua si de a da in viata. Problemele pulmonare se datoreaza de obicei neputintei sau fricii noastre de a trai viata la maximum sau pentru ca noi credem ca nu avem dreptul sa traim in deplina forta. Cei care fumeaza mult neaga de obicei viata. Ascund in spatele unei masti un sentiment al inferioritatii lor.

Pieptul este personificarea maternitatii. Cand apar probleme cu glandele mamare, aceasta inseamna ca strangulam literalmente o alta persoana, lucru sau situatie cu atentia noastra. Daca exista cancer de san, acesta inseamna, de asemenea, resentimente sau furie acumulate. Eliberati-va de frica si aveti incredere ca mintea Universului este activa si functioneaza in fiecare dintre noi.

~ De unde vin bolile? ~ Inima, desigur, simbolizeaza iubirea si sangele – bucuria.

Cand nu avem dragoste si bucurie in viata noastra, inima se contracta literalmente si devine rece. Drept urmare, sangele incepe sa curga mai incet si mergem treptat la anemie, scleroza vasculara, atacuri de cord. Uneori suntem atat de incurcati in dramele vietii, incat le cream singuri si nu observam deloc bucuria care ne inconjoara. Inima de aur, inima rece, inima neagra, inima iubitoare – care este inima ta?

Vezi si: Yoga pentru durerile de spate |Foto/Video

Stomacul proceseaza, digera toate ideile si situatiile noi. Si ce si pe cine poti „digera”? Cand avem probleme cu stomacul, inseamna de obicei ca nu stim cum sa asimilam o noua situatie de viata. Suntem speriati. Multi dintre noi ne amintim de vremea cand avioanele de pasageri tocmai au inceput sa zboare. Aceasta a fost ceva incredibil pentru noi – ideea de a zbura in cer si ne-a fost extrem de dificil sa o asimilam in creierul nostru. Pe fiecare scaun existau genti care ne ajutau in caz ca ni se facea rau. Si le-am folosit aproape intotdeauna. Acum, multi ani mai tarziu, desi pachetele sunt inca furnizate, nimeni nu le mai foloseste. In sfarsit, am asimilat ideea zborului.

Un ulcer de stomac este mai mult decat o frica, este sentimentul ca nu suntem suficient de buni sau de interesanti.  Ne temem ca nu suntem suficient de buni pentru parintii nostri, sefi, profesori, etc. Nu putem, literalmente, sa fim multumiti cu ceea ce suntem. Incercam sa ii multumim pe altii din cand in cand. Indiferent de pozitia pe care o detineti la locul de munca, este posibil sa aveti o lipsa totala de stima de sine. Raspunsul la aceasta problema este iubirea. Oamenii care se iubesc si se respecta nu au ulcer. Fii bland si atent la copilul din tine, sustine-l si respecta-l intotdeauna.

~ De unde vin bolile? ~ Pietrele biliare simbolizeaza gandurile amare acumulate, precum si mandria care te impiedica sa scapi de ele.

Incercati acest exercitiu, spuneti-va in mod constant: „Imi las fericit trecutul. Viata este frumoasa si eu la fel. “

Problemele cu vezica urinara, anusul si organele genitale provin din idei pervertite despre corpul nostru si functiile pe care le indeplinesc. Fiecare organ al corpului nostru este o reflectare magnifica a vietii insasi! Nu credem ca viata este murdara si pacatoasa. De ce sa credem asta despre organele genitale? Anusul este la fel de frumos ca urechile. Fara un anus, nu am reusi sa scapam de toxine si am muri foarte repede. Fiecare parte a corpului nostru si fiecare functie pe care o indeplineste este complet normala, naturala si frumoasa. Organele noastre genitale au fost create pentru placere. A nega acest fapt inseamna a crea durere si pedeapsa.

Vezi si: Fara dragoste si atentie, femeile… se ingrasa

Sexul este frumos si este perfect normal sa facem sex, la fel ca mancatul si bautul. Imaginati-va infinitatea Universului pentru o clipa. Ne este greu sa ne imaginam. Si exista multe galaxii in interiorul Universului. Multe planete se invart in jurul Soarelui, printre care si Pamantul. Si stii, este incredibil de greu pentru mine sa-mi imaginez ca Forta care a creat intregul Univers este doar un batran care sta pe norii lui si… ne urmareste organele genitale! Totusi, asta am invatat multi dintre noi cand eram copii. Este foarte important pentru noi sa scapam de aceste prostii.

Totusi, nu ma intelege gresit.

Nu predic nicidecum sexul liber cu oricine. Doar ca multe dintre regulile noastre sunt invechite. Cand eliminam vina sexualitatii din constiinta noastra si ii invatam pe oameni sa se iubeasca si sa se respecte pe ei insisi si, prin urmare, pe ceilalti, abia atunci acestia vor incepe automat sa traiasca in numele Binelui si al Bucuriei. Cu totii avem atat de multe probleme cu sexualitatea din cauza urii noastre de sine. Prin urmare, ne tratam rau pe noi insine si pe ceilalti. Nu este suficient sa oferim educatie sexuala in scoli. Trebuie, la un nivel mai profund, sa le permitem copiilor sa inteleaga ca trupurile, organele genitale si sexualitatea lor sunt facute pentru bucurie.

Ovarele reprezinta energia creativa. Problemele cu acestea sunt posibilitati creative neexprimate.

Picioarele ne poarta prin viata. Problemele la picioare indica teama de a merge mai departe sau reticenta de a se deplasa intr-o anumita directie. Picioarele noastre sunt conduse si tarate iar coapsele mari si grase pline de nemultumiri copilaresti stau pe ele. Reticenta de a actiona se manifesta adesea in probleme severe la nivelul picioarelor. Varicele simbilizeaza ca urasti fie casa, fie serviciu. Accidentele nu sunt deloc „accidente.”

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

~ De unde vin bolile? ~

Source: Cluber.com.ua; Photo by Elina Sazonova from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!