~ Boala apare prima oara in suflet… ~

vindeca-te de boala

Probabil ca iti este foarte greu in aceasta perioada… Te doare trupul si sufletul si simti ca toate se prabusesc in jurul tau.

Te intrebi, mereu, ce ai facut sa meriti asta, sau ce n-ai facut… cu ce ai gresit? De ce tocmai acum? De ce tocmai tie? Ai vrea sa poti sa te intorci in timp si sa nu mai faci aceleasi greseli.

Constientizezi acum, mai mult ca niciodata, ca nu avem nimic mai de pret pe lumea asta decat sanatatea si ca nu exista bucurie mai mare decat aceea de a te trezi in fiecare dimineata cu pofta de viata.

Oare unde s-au dus acele zile? Ai da orice sa poti sa o iei de la capat si sa ti se mai dea o a doua sansa. Ai vrea sa fi stiut din tinerete… Cu siguranta, te-ai fi pretuit mai mult.

Primul pas spre vindecare este sa-ti asumi responsabilitatea propriilor greseli si sa incerci sa-ti schimbi radical viata.

 Imbolnavirea trupului este semnalul de alarma conform caruia ceva nu merge bine in lumea ta. Poate au mai fost semne, dar le-ai ignorat… Acum insa, ti se transmite un mesaj clar: “Schimba ceva, pana nu este prea tarziu!” Invata din greseli si ai grija de corpul si de sufletul tau! Invata sa ai grija de TINE!

Suferi pentru ca pui la suflet rautatile celor din jur? Citeste asta!

Calitatea vietii noastre este data de suma tuturor deciziilor noastre. Pentru a nu repeta tiparele din trecut si pentru a schimba ceva cu adevarat, va trebui sa inveti sa faci alte alegeri.

Pentru a putea sa ne vindecam, trebuie sa ne luam viata in propriile maini si sa nu mai amanam pe maine momentul in care hotaram sa schimbam acel ceva nefunctional din viata noastra, pe ideea ca astazi ne este mult prea greu sa incepem.

Corpul este templul tau. Ai grija de el!

Ganduri pentru corpul meu…

Iarta-ma pentru ca nu te-am iubit suficient de mult. Pentru ca nu am observat pana acum cat de minunat esti… cat de special si perfect, in ciuda tuturor micilor tale imperfectiuni!

Iarta-ma pentru ca am permis ca atitudinea celor din jur sa ma raneasca si sa-si lase amprenta asupra mea.

Iarta-ma pentru ca nu am stiut sa apreciez ceea ce am, pana in momentul in care am pierdut tot ce aveam mai de pret…

Iarta-ma pentru ca am permis altora sa aduca in viata mea lacrimi si suparare, supunandu-te astfel unui mare stres.

„Vindecati-va sufletul si se va insanatosi trupul.” – S.N.Lazarev

“Boala apare prima oara in suflet, apoi in minte, abia la urma in trup. Vindeca sufletul daca vrei sa ai sanatate.”

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

~ Boala apare prima oara in suflet… ~ foto pexels.com

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!