Cele mai frumoase citate de dragoste – Gabriel Garcia Marquez

cele mai frumoase citate de dragoste

Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca atunci cand o vei cunoaste in sfarsit sa stii sa fii recunoscator.

Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.

Cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea persoana sa stie cine esti.

Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.

Vezi si “Citate de dragoste”: 20 Cele mai frumoase citate despre iubire si casatorie

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Le-as dovedi oamenilor cat gresesc gandind ca inceteaza sa iubeasca atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc numai cand inceteaza sa iubeasca.

Daca iti intalnesti adevarata dragoste, atunci el sau ea nu va mai putea sa se ascunda de tine niciunde – nici o saptamana, nici o luna, nici un an.

Problema casatoriei este ca se termina in fiecare seara dupa ce faci dragoste, si trebuie sa o reconstruiesti in fiecare dimineata inainte de micul dejun.

Va puteti bucura de miracolul de a iubi reciproc, atat la masa cat si in pat.

Vezi si: Nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum, sa simt iubirea prin toti porii

Nu-i pe lume loc mai trist decat un pat pustiu.

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa.

~ Cele mai frumoase citate de dragoste – Gabriel Garcia Marquez ~

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Photo by Asad Photo Maldives from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!