balsam natural de par

Orice femeie isi doreste un par frumos, sanatos si stralucitor. Nu este insa usor sa-l mentii astfel, prin urmare venim in ajutorul tau cu cateva idei de balsamuri pentru par care te pot ajuta in acest demers.

3 Balsamuri foarte eficiente pe care le poti face acasa din ingrediente naturale:

Balsam natural de par cu otet de mere

Ingrediente:

  • 2 linguri otet de mere 100% natural
  • O lingura de miere (de preferat bio)
  • 2 Cani cu apa

Samponeaza bine parul, clateste-l, apoi toarna amestecul in par si lasa-l sa actioneze 5-10 minute. Clateste cu apa calduta.

Par fara volum? Iti propunem 3 sampoane foarte eficiente pentru a rezolva aceasta problema

Balsam natural de par cu avocado

Ingrediente:

  • 2, 3 avocado
  • Maioneza

Se amesteca bine ingredientele pana se obtine o crema de culoare verzuie. Se aplica compozitia dupa ce ai spalat parul cu sampon. Lasa sa actioneze 5-10 minute apoi clateste cu apa calduta.

Balsam natural de par cu oua

Ingrediente:

  • 2, 3 galbenusuri de ou (de preferat bio)

Bate galbenusurile de ou si aplica compozitia dupa ce ai spalat parul cu sampon. Lasa sa actioneze 5-10 minute, apoi clateste cu apa calduta.

Uleiul de argan – Aur pentru piele si par |Video

!! Iti recomandam sa consulti un medic inainte de a adauga in regimul tau de sanatate remedii naturale. Continutul articolelor este doar informativ si nu poate inlocui sfatul medicului. Informatiile despre terapiile complementare sau remediile naturale, nu exclud si nu inlocuiesc in niciun caz tratamentele medicale.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. 🙂

Photo by Bennie Lukas Bester from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!