intr-o zi

Intr-o zi, cineva te va accepta asa cum esti, cu bune, cu rele si cu toate succesele si esecurile tale…

Intr-o zi, cineva va incepe sa te aprecieze. El va observa cat de frumos razi, plangi sau zambesti. El va aprecia felul in care canti, dansezi si toate lucrurile pe care le faci doar pentru a-i face ziua mai frumoasa.

Intr-o zi, cineva va pretui tot ceea ce este legat de tine. Ii va placea felul in care ii strigi numele atunci cand vrei sa-i impartasesti lucruri interesante. Isi va face timp sa-ti asculte povestea, pentru ca stie cat de important este pentru tine.

Intr-o zi, cineva va fi suficient de rabdator pentru a te intelege. El isi va face timp pentru a te cunoaste si va astepta sa-ti deschizi inima in fata lui. Va intelege cat de greu iti este sa fii vulnerabila si sa lasi o alta persoana in viata ta.

Intr-o zi, cineva iti va admira bunatatea, rabdarea, munca grea si toate lucrurile bune si minunate pe care le faci. El te va sprijini in realizarea viselor. Si va fi intotdeauna acolo in momentele dificile.

Intr-o zi, cineva te va accepta intru totul si va aprecia tot ceea ce faci.

Intr-o zi, cineva te va pretui. Te va lua de mana si nu iti va mai da drumul niciodata. Te va imbratisa foarte strans iar tu vei crede ca totul este bine, chiar daca intreaga lume s-ar destrama.

Vezi si: O poveste impresionanta despre curajul de a te darui total in iubire – Paulo Coelho

Intr-o zi, cineva va face orice pentru a-ti proteja inima. Nu te va mai lasa sa treci niciodata prin toata durerea care te-a facut la un moment dat, sa suferi. Va avea grija de inima ta ca si cum ar fi cel mai pretios lucru din intreaga lume, pentru ca asa si este.

Intr-o zi, cineva te va iubi atat de mult incat dragostea lui iti va arata ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat. El te va alege iar si iar. El iti va arata, de asemenea, ca dragostea este alegerea lui de a ramane, indiferent de ceea ce se intampla in viata ta.

Intr-o zi, nu va mai trebui sa te straduiesti atat de mult. Nu va mai trebui sa lupti pentru locul tau. Nu va mai fi nevoie sa te indoiesti de valoarea ta si sa te intrebi de ce nu esti suficient de buna pentru el.

Pentru ca intr-o zi, in timp ce vizionati impreuna filmul preferat, rasfatandu-va cu o bucata de pizza, te vei intoarce si ii vei zambi celui care sta langa tine, realizand ca asteptarea voastra s-a incheiat, in sfarsit. Si ca a meritat.

Source: cluber.com.ua; Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!