oameni care te resping

Pana la urma, daca te gandesti serios la acest aspect, nu ai nevoie chiar atat de mult de acea persoana in viata ta…

Nu-ti mai pierde timpul si energia cu oamenii care te resping. Acorda atentie doar acelor persoane care merita cu adevarat. Da drumul trecutului tau si tuturor emotiilor negative asociate cu acesta. Nu mai analiza totul la nesfarsit si nu te mai intreba ce ai fi putut face pentru ca lucrurile sa stea diferit.

Oricat de mult te-ai chinui cu astfel de ganduri, trebuie sa stii ca nimic nu se va schimba si ca nu este deloc vina ta. Prin urmare, este ridicol sa-ti pierzi energia si vitalitatea cu cei care nu au nevoie de tine si care nu-ti acorda atentie. Daca esti sincer fata de tine insuti, nici tu nu mai ai nevoie de astfel de persoane in viata ta. De ce ar trebui sa fii nefericit din cauza unui om interesat doar de el insusi? Traind alaturi de un om de genul acesta, pur si simplu iti furi dreptul la fericire si te privezi de oportunitatile pe care viata ti le ofera.

Nu-ti mai pierde energia.

Ai facut tot posibilul: ai incercat si ai lucrat la relatie. Dar acest lucru se pare ca nu a fost suficient, de aceea nu a functionat. Adevarul este ca nimeni nu te-a ajutat. Ai luptat de unul singur. Prin urmare, nu te mai invinovati pentru nimic si incearca sa mergi mai departe.

Vezi si: Relatiile toxice. Costuri, implicatii, consecinte

Sa-ti cheltui energia incercand sa intelegi motivul pentru care partenerul tau a facut intr-un fel sau altul este total irational si neproductiv. Astfel, iti hranesti sperantele false, gandindu-te ca poate, intr-o buna zi, fostul partener va intelege totul, isi va da seama unde a gresit si veti fi din nou impreuna.

Opreste-te! Mai bine iti canalizezi energia intr-o directie total diferita – pentru a mentine credinta si speranta ca vei intalni pe cineva care merita cu adevarat sa fie alaturi de tine.

Nimeni nu sustine ca este usor sa-ti stergi din memorie o persoana de care te leaga multe amintiri. Dar si mai greu este sa traiesti cu speranta ca cineva va realiza care ii sunt greselie si se va schimba. Adultii nu se mai schimba si undeva in sufletul tau intelegi perfect acest lucru. De ce te-ai amagi sperand ca in cazul vostru va fi diferit… De ce?

Uitarea persoanei pe care ai iubit-o candva nu este deloc un lucru usor de facut nici macar pentru cei mai puternici si mai deschisi in acest sens. Dar acestia stiu cum sa depaseasca mai usor momentele dificile si isi canalizeaza energia catre alte persoane, incep proiecte noi, calatoresc si lucreaza la dezvoltarea lor personala. Cu alte cuvinte, creeaza un fundament pentru noi relatii si pentru o viata fericita.

Este imposibil sa incepi un nou capitol, pana cand nu l-ai incheiat pe cel anterior. Acesta este singurul mod de a scapa de fantomele trecutului care inca iti provoaca durere si de a gasi pace si armonie.

Vezi si: Aleg sa fiu inconjurata doar de oamenii cu care ma potrivesc

Prin urmare, daca esti respins, pleaca!

Da drumul trecutului si deschide-ti inima spre viitor. Traieste la maximum: intalneste-te cu oameni interesanti, accepta noi provocari, incearca ceva nou si diferit, calatoreste si relaxeaza-te. Astfel, nu vei avea timp sa stai noaptea treaz, regretand trecutul.

Toate ranile tale se vor vindeca, iar cicatricile vor disparea. Iar acest lucru se va intampla complet imperceptibil si natural. Dupa un timp, chiar tu insuti te vei intreba cum ai putut sa-ti oferi energia, oamenilor care nu te-au vrut.

Dar de acum inainte stii… ai invatat din greseli. Iti vei oferi timpul si afectiunea doar persoanelor care merita cu adevarat.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

~ Nu-ti mai pierde timpul si energia cu oamenii care te resping. ~

Source: cluber.com.ua, Photo by Gustavo Fring from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!