Pandemia de Coronavirus ne testeaza umanitatea

Fii responsabil pentru parintii, bunicii dar si pentru copiii tai! Fii responsabil pentru tine si protejeaza-te! Esti responsabil pentru lumea frumoasa in care traiesti. Hai sa o mentinem astfel! Hai sa trecem cu bine peste aceasta incercare! Doar de NOI depinde… Doar de NOI…

In aceste momente dificile este important sa fim uniti. Nu uita ca la nivel de Sine, toti suntem UNA. Relatia dintre noi este sacra. Iubeste-ti aproapele, ajuta-l si protejaza-l, pentru ca ACUM este cel mai potrivit moment in care poti sa demonstrezi ca esti OM.

Izolarea fizica nu ar trebui sa te inspaimante. Este temporara, dar te poate proteja, iar tu, sanatos fiind,  poti sa-i protejezi astfel pe cei din jurul tau.

Adevarata izolare este cea sufleteasca. De aceea, deschide-ti inima si mintea si fii constient ca ACUM, mai mult ca niciodata, este nevoie de TINE pentru a reusi sa iesim rapid invingatori, din aceasta incercare grea.

Doar impreuna putem reusi! Eu am incredere in NOI…

Pandemia de Coronavirus ne testeaza umanitatea…

Tu cu ce contribui pentru a-ti ajuta aproapele? Cum te protejezi? Cum ii protejezi pe cei dragi? Asteptam cu interes raspunsul tau.

Si nu uita… Peste o perioada, aceste zile vor fi doar o amintire neplacuta. Dar cel mai important, nu uita ca depinde si de TINE, asta…

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

photo source: pixabay

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

Citeste si:

sistemul imunitar Sistemul imunitar. Ce alimente trebuie sa consumi pentru a-l face mai puternic?

Ai grija de tine! Detoxifierea corpului si a mintii

15 Idei care te pot ajuta sa treci mai usor pente necazuri

Suferi pentru ca pui la suflet rautatile celor din jur? Citeste asta!

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!