~ De ce lumina ta interioara este atat de deranjanta pentru oamenii care traiesc in intuneric? ~

in intuneric

„Daca rasul este contagios, haideti sa facem o epidemie”.

Probabil ca de mai multe ori ati fost in situatia in care pur si simplu ati stralucit de fericire si ati dorit sa impartasiti acel sentiment cu intreaga lume iar ca raspuns ati primit doar priviri rautaciose si dezaprobare. 

De ce lumina ta interioara este atat de deranjanta pentru oamenii care traiesc in intuneric?

 Intr-adevar, acest lucru se intampla mereu. In viata noastra exista oameni care literalmente sunt plini de lumina si lumineaza tot ceea ce este in jur, iar cei care „traiesc in intuneric” ii lovesc cu toxicitatea lor. Cel mai uimitor lucru este ca aceste „lampi” toxice apar exact in momentul in care suntem fericiti si vrem sa „imbratisam intreaga lume” si sa impartasim bucuria tuturor.

Vezi si: Fericirea este o alegere si suferinta, de asemenea

„Invidia este de o mie de ori mai rea decat foamea, deoarece este foamea spirituala” – Miguel de Unamuno, filosof spaniol.

Intr-adevar, prietenii adevarati sunt cei care nu numai ca pun umarul in momentele dificile si te sustin, dar si impartasesc bucuria si fericirea cu tine.

Lumina si intunericul fac parte din natura umana. Unii dintre noi poarta in suflet lumina, altii intuneric, adica invidie si manie. Problema este ca trebuie sa comunicam cu acesti „purtatori ai intunericului” si, din pacate, sa le spunem ca ne otravesc „lumina”.

Cert este ca unii oameni trebuie sa ia lumina de la tine pentru a se simti mai bine, deoarece in sufletul lor traieste raul iar prin vene le curge invidia.

Dar daca o persoana nu este in masura sa ne impartaseasca fericirea, atunci de ce sa ramanem langa ea? Sa stingi lumina este foarte usor, dar oare o vei mai putea reaprinde?

Vezi si: Indepartati-va de oamenii care va fac rau. De cei care va spun ca nu puteti face ceea ce va doriti si ca nu sunteti ceea ce simtiti…

Cand inimile noastre sunt pline de bucurie, ne grabim sa impartasim acest lucru cu cei pe care ii cunoastem cel mai bine. Fiecare o face insa in felul sau. Exista o multime de moduri prin care poti sa faci acest lucru, dar esenta este aceeasi – vrem sa impartim bucuria cu cineva.

Dar, cateodata, lumina noastra este intampinata de intunericul fara speranta. Intunericul invidiei si al raului. Si lumina incepe sa se estompeze… Ca si cum cineva iti taie aripile in zbor. Emotiile se estompeaza, bucuria dispare undeva…

Daca acest lucru se repeta cu persoana iubita – este timpul sa va ganditi daca va potriviti cu adevarat. Fericirea este cu adevarat contagioasa, dar numai pentru cei care stralucesc si din interior.

Pentru „oamenii intunericului” bucuria altcuiva le provoaca disconfort si agresivitate. Dar sa nu credeti ca acest lucru se intampla din vina voastra! Nu este nimic personal! Reactia lor nesanatoasa este asociata exclusiv cu complexele lor.

Lumina ta ar trebui sa straluceasca si sa lumineze aceasta lume cu bine si bucurie. Iar oamenii care traiesc in intuneric nu ar trebui sa te incurce. Indeparteaza-te cu indrazneala de ei si continua sa te bucuri de viata!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

~ De ce lumina ta interioara este atat de deranjanta pentru oamenii care traiesc in intuneric? ~

Sursa: cluber.com.ua, Foto: pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!