~ Relatie nesanatoasa ~

Da, ea a luptat… Si ti-a dat mii de sanse…

Iti mai amintesti oare de fata aceea care era in stare sa mute muntii pentru tine? In timp ce tu nu ai vrut sa misti un deget de dragul ei?

O fata care nu se temea sa lupte cu intreaga lume pentru a-ti fi tie bine? In timp ce tu nu ai sustinut-o atunci cand avea mai mare nevoie de sprijinul tau?

Fata care te-a primit de fiecare data inapoi? Care a fost intotdeauna de partea ta indiferent ce ai fi facut tu gresit?

Acea partenera de viata de care nu ti-a pasat niciodata cu adevarat.

Iti mai aduci aminte de acea relatie in care EA nu s-a putut baza niciodata pe tine? Si de acea femeie care te-a acceptat indiferent cum ai tratat-o tu?

Totusi, s-a intamplat ceea ce nu ti-ai inchipuit vreodata ca se va intampla. Fata aceea a renuntat, in sfarsit, la tine.

Da, te-a iubit si te-a iertat. Si ti-a oferit nenumarate sanse. Dar dupa toti acesti ani de chin, ea te-a vazut dintr-o data, asa cum esti tu de fapt: un barbat foarte egoist, care nu se gandeste decat la el insusi si care nu este demn de toate sacrificiile pe care le-a facut ea, din dragoste.

Abia dupa un timp si-a dat seama ca toate eforturile pe care le-a infaptuit ea din dorinta de a schimba ceva, au fost in zadar. Parca un văl negru i s-a ridicat de pe ochi si a vazut in sfarsit, realitatea. Ca orice ar fi facut ea, ORICE, nu ar fi avut cu cine.

Brusc, a constientizat ca oricat de mult ar incerca, nu vei deveni niciodata un barbat adevarat pentru o femeie ca ea. Prin urmare, orice alt efort de a schimba ceva, ar fi fost un esec.  

Cei apropiati, din jurul tau, te-au avertizat ca o vei pierde. Dar tu nu ai crezut. Din anumite motive, pe care doar tu le stii, ai decis ca ea te va iubi mereu si ca va fi intotdeauna acolo, langa tine, oricat de multa durere i-ai provoca.

Ei bine, ai gresit amarnic! In ciuda a tot ceea ce ai crezut tu, ea a spus: Destul!

Pentru ea a fost suficient cat a luptat pentru o relatie nesanatoasa. Suficient pentru a mai ierta – inca o data.

S-a terminat toata iubirea pe care ti-a oferit-o neconditionat. Nici nu ai observat cat te-a iubit, nu-i asa? Nu ai stiut sa o pretuiesti atunci cand ai avut-o. Acum este prea tarziu pentru regrete.

Ce isi dorea EA? Pe cineva care sa o tina de mana. Voia sa fii tu, cel caruia ii pasă.

Dar vrei sa stii ceva? Acum a gasit ceea ce a cautat. Nu mai este singura, cum a fost langa tine. Acum iubeste si este iubita.    

Ai gasit si tu ceea ce ai cautat, nu-i asa?

Tu cum ai reusit sa inchei o relatie nesanatoasa, toxica? Cat de mult ai incercat “sa faci sa mearga totul?” Asteptam cu interes comentariul tau.

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

relatie nefunctionala

Foto: Pixabay; Sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

Relatiile toxice. Costuri, implicatii, consecinte

Trebuie sa ierti pe oricine? Unii psihologi spun ca nu…

Cum sa ne protejam de “hotii de energie.” Sfaturi ~ Dalai Lama

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!