~ Invataturi Giorgio Armani ~

Principala problema a oamenilor contemporani este ca nimeni nu vrea sa riste. Sa riste sa fie el insusi.

Nu poti obtine intotdeauna ceea ce vrei. As fi vrut sa fiu mai inalt si sa am un nas barbatesc. Dar cu unele lucruri pur si simplu trebuie sa te impaci. Nu-ti irosi viata incercand sa schimbi ceea ce nu poate fi schimbat.

Unii oameni imi spun ca par mai tanar cu 20 de ani. Apoi ma intreaba care este secretul meu. In mare parte e vorba de ereditate. Mama mea a trait 90 de ani, iar la 90 arata de 65. Sper sa parcurg acelasi drum. Dar e vorba si de disciplina. Nu beau, nu fumez, ma culc devreme si incerc sa traiesc in armonie cu mine insumi.

Fiecare parfum are ceva de spus. El poate deveni semnul tau distinctiv. Aroma e primul lucru pe care-l simt oamenii cand intri in camera si ultimul care dispare dupa ce pleci.

Aspectul sexy se rezuma la increderea in sine. A fi sexy e mai intai de toate o stare de spirit, apoi o chestiune de corp.

Alege tesaturi in tonuri neutre – acestea iti vor servi mai mult (din punct de vedere al modei).

Negru si albastru inchis te vor face mai zvelta. Folosind aceste culori poti experimenta cum vrei cu forma si textura.

Sa fii eleganta, nu inseamna sa iesi in evidenta, ci sa ramai irevocabil in memoria celorlalti.

Diferenta dintre stil si moda rezida in calitate.

Nu te complica prea mult la alegerea hainelor: cele mai elegante femei nu au nevoie de mult timp pentru a compune o tinuta. Ele au incredere in propriul stil. La urma urmei, stilul inseamna libertate de exprimare si nu cred ca cineva poate arata cu adevarat teribil daca este sincer fata de sine.

Vezi si: Cateva randuri profunde despre lucrurile cu adevarat importante in viata

Photo by Ylanite Koppens from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

~ Invataturi Giorgio Armani ~

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!