~ Oamenii pe care ii intalnim in calatoria vietii ~

calatoria vietii

Sunt multi cei care ni se alatura in calatoria vietii. Unii merg alaturi de noi doar o bucata de drum, altii ne insotesc pana la final.

Toti cei cu care interactionam isi pun amprenta intr-o oarecare masura asupra existentei noastre. Prin urmare, tot ceea ce suntem, suntem si datorita lor.

Indiferent daca ne-au oferit o lectie sau au reprezentat o binecuvantare, oamenii pe care i-am intalnit in viata au fost partasi la procesul devenirii noastre si ne-au facut calatoria mai interesanta.

Noi suntem suma tuturor persoanelor pe care le-am intalnit in existenta noastra si pe care le-am lasat sa ne fie alaturi.

De asemenea, in egala masura, suntem suma acelora de la care am invatat lectii pretioase de viata. Adica, a acelor oameni cu impact aparent negativ, care ne-au produs rani si ne-au lasat sufletele insangerate. Insa, din intalnirile cu acestia din urma, am iesit mai puternici, mai intelepti si mai experimentati. Ei ne-au aruncat in abisul fiintei noastre, determinandu-ne astfel sa ne infruntam cele mai adanci angoase. Si am iesit invingatori.

Vezi si: Aleg sa fiu inconjurata doar de oamenii cu care ma potrivesc

Viata ne modeleaza prin experientele pe care ni le ofera si prin oamenii pe care ni scoate in cale, determinandu-ne sa devenim cea mai buna versiune a noastra.

Si oamenii din jurul nostru sunt croiti sa ne fie prieteni, sa ne devina iubiti, sa ne ramana indiferenti, sau sa nu-i putem uita niciodata. Unii dintre ei se potrivesc mânuşă firii nostre, nevoilor noastre, chiar daca nu sunt perfecti, ne sunt hărăziţi noua, si nu altora. – Narci Anca

Iti doresc sa intalnesti in calatoria ta oameni frumosi si valorosi, pe care sa-i ai alaturi pana la sfarsit!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

~ Oamenii pe care ii intalnim in calatoria vietii ~

Photo by Flora Westbrook from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!