barbatul care nu insala

Chiar exista un astfel de barbat? Si daca da, ce il defineste? Cum il poti deosebi de… toti ceilalti?

Barbatul care nu insala este un om bun, corect si inteligent; el isi alege iubita cu sufletul si in deplina cunostinta de cauza. O alege pentru ca nu exista o alta la fel! EA castiga detasat “lupta” pentru INIMA lui.

Barbatul care nu insala este suficient de matur incat sa isi asume alegerea facuta si sa o respecte; implicit, se respecta pe el insusi.

Vezi si: Cele mai intense citate despre… barbati

Barbatul care nu insala stie sa aprecieze ceea ce are langa el; si, cel mai important, este constient de ceea ce are! Psihologii spun, ca oamenii pot sa aprecieze doar prin… comparatie! Nu stii ce ai si implicit, nu stii sa apreciezi, daca nu ai cu ce sa compari; nu stii ca esti in Rai daca nu ai trecut inainte, prin Iad. Acestea fiind spuse, putine povesti de iubire incepute “de foarte tineri,” cu protagonisti neexperimentati in ale dragostei, rezista pana cand “moartea ne va desparti.” Drept este ca, unii barbati nu pot si nu invata niciodata sa aprecieze ceea ce au langa ei, dar aceasta este o alta poveste!

Barbatul care nu insala este suficient de perspicace incat sa inteleaga ca nu poate face altcuiva ceva ce lui insusi nu i-ar placea sa i se faca; desi stie cum functioneaza legea Karmei, alege calea corecta pentru ca simte!

Fidelitatea este treaba deBARBAT! Nu orice reprezentant al sexului tare este in stare sa inteleaga cum si de ce…

Barbatul care nu te va insala niciodata este acela care te respecta si te iubeste!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!