~ Semne ca partenerul tau te foloseste ~

semne ca partenerul te foloseste
Sentimentele tale merita respect…

Iubirea ta are o valoare imensa si nu este destinata tuturor. Merita sa fii selectiv cu privire la persoana de care te indragostesti. Nu oricine merita inima ta. Exista oameni cu adevarat nesimtiti in aceasta lume, care nu tin cont de sentimentele altora.

Sentimentele tale merita respect. Nimeni nu are dreptul sa se joace cu ele iar tu, la randul tau, trebuie sa inveti sa eviti contactul cu anumiti oameni, prevenind astfel posibile suferinte.

Semne ca partenerul tau doar te foloseste:

Face prea multe complimente.

Ce femeie nu vrea sa se simta cea mai frumoasa si mai buna?! Cu totii ne dorim sa auzim complimente de la partenerul nostru. Ele ne creeaza increderea ca suntem doriti. Dar daca auziti complimente prea des, atunci intentiile partenerului nu sunt prea bune.

Se joaca cu tine pentru a obtine cat mai mult posibil, in schimb. Acesta este felul lui de a te distrage de la ceea ce are cu adevarat in minte.

El vorbeste cu tine doar seara.

In timpul zilei, nu-ti scrie si nu te suna. Nu-l intereseaza cum ti-a trecut ziua. In timpul zilei, nu primesti nicio veste de la el. Esti ultima persoana cu care vorbeste inainte de culcare. Si suna doar daca nu are altceva mai bun de facut.

Vezi si: O poveste impresionanta despre curajul de a te darui total in iubire – Paulo Coelho

Nu vrea sa fiti vazuti impreuna.

El vine cu orice scuza pentru a nu iesi cu tine. Este important pentru el sa va intalniti in locuri aproape pustii sau acasa. Daca te-ar placea cu adevarat, nu ar merge cu tine oriunde? Te-ar ascunde de ochii lumii? Stim cu totii unde duce o intalnire intre patru pereti. Iar daca intalnirile voastre au loc intotdeauna la tine sau acasa, inseamna ca el este interesat doar de corpul tau.

Nu ii cunosti prietenii.

El te ascunde tot timpul. Daca va placeti cu adevarat unul pe celalalt, atunci probabil ca veti dori sa-i cunoasteti pe oamenii care va cunosc cel mai bine partenerul.

In aceste relatii, nu vei fi niciodata o prioritate.

Nu-ti povesteste niciodata despre viata lui.

Cu greu vorbeste despre felul in care traieste. Nu-ti povesteste despre copilaria sa sau despre evenimente importante pentru el. Stii ceva despre el? De regula, este destul de retinut in a-ti impartasi detalii despre felul in care isi petrece timpul. Cu greu stii unde este si ce face in timpul zilei.

Ascunzand informatii despre sine, un astfel de barbat arata clar ca nu vrea sa-ti ofere un rol important in viata sa. In curand el te va parasi pur si simplu si nici nu vei sti motivul.

Telefonul sau este intotdeauna sub supravegherea sa.

Nu te lasa sa ii atingi telefonul. Acest gadget este ca un fruct interzis. Nu te va lasa sa te apropii de el. Si in cazul in care ii ceri sa-si arate telefonul, el are deja pregatite scuze.

Te pacaleste pentru ca se intalneste cu o alta femeie in paralel si nu vrea sa afli despre asta. Dar intr-o relatie sanatoasa, el nu ar trebui sa-ti ascunda nimic.

Trebuie sa faci totul asa cum vrea el.

Parerea ta nu este niciodata luata in considerare. Iesi din casa doar cand vrea el. El anuleaza planurile comune fara a da explicatii. Petrece timp cu tine numai atunci cand nu are alte treburi de facut. Si, in acelasi timp, tu esti obligata sa-ti adaptezi toate planurile personale.

Se preface constant ca este foarte ocupat si ca are multe intalniri cu oameni foarte importanti. Te multumesti cu rolul secundar care ti-a fost atribuit in viata lui. Nu face niciodata planuri pentru viitor cu tine, pentru ca stie ca te poate sterge din viata sa oricand.

Vezi si: 20 Cele mai frumoase citate despre iubire si casatorie

Se uita deschis la alte femei.

Un barbat caruia ii placi foarte mult nu se va uita niciodata sfidator la alte femei. Daca vezi ca se uita in mod constant la sexul frumos iar apoi iti va spune ce i-a placut si te compara, atunci trebuie neaparat sa iei masuri. Acest lucru este cel putin dezgustator.

Da, sentimentul de a fi folosit este dezgustator. Daca doriti sa va scutiti de aceasta durere de cap, este timpul sa incheiati asa-numita relatie la primul semn de manipulare.

~Semne ca partenerul te foloseste ~

Source: cluber.com.ua; Photo by Kristina Polianskaia from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!