~ Relatia cu un barbat divortat, cu copii ~

barbat divortat cu copii

Relatia cu un barbat divortat poate prezenta multe avantaje, dar poate fi totodata si extrem de dificila. Mai ales daca barbatul are si copii din casatoria anterioara.

Sunt putine femei care accepta ca partenerul lor sa aiba responsabilitati care nu le includ, desi este absolut normal ca prioritatea unui parinte sa o reprezinte copiii lui.

Mai mult, o astfel de relatie atrage dupa ea, o alta legatura – aceea cu fosta sotie. Acest aspect va reprezenta intotdeauna un motiv important de stres pentru o femeie, mai ales daca barbatul a ramas prieten cu fosta partenera. Ei voi avea intotdeauna ceva de impartit. Un proiect comun – pe viata. Un suflet de ajutat, un copil de crescut…

Este important sa intelegi atunci cand intri intr-o astfel de relatie ca trecutul este trecut si sa incerci sa nu fii geloasa pe legatura dintre iubitul tau si fosta lui partenera. Nimeni nu poate face sa dispara trecutul, accepta acest fapt daca-l iubesti pe partenerul tau. Daca te face sa te simti mai bine, stabileste niste limite clare si niste reguli. Ai dreptul sa faci asta, dar nu ai dreptul sa-i interzici sa comunice cu fosta lui sotie in interesul copiilor.

Apreciaza-l pe iubitul tau pentru ca este un tata bun si pentru ca te include cu multa dragoste si atentie in viata copiilor lui. Trateaza-i pe micuti cu afectiune, caldura si intelegere; dar nu te substitui in mama lor. Ei au deja una.

Vezi si: Ce surprize iti rezerva rolul de parinte vitreg

Important…

Este important ca atunci cand incepi o relatie cu un barbat divortat – cu copii, sa fii constienta atat de avantaje cat si de dezavantaje si sa-ti asumi pe deplin legatura.

Dupa cum spuneam mai sus, relatia cu un barbat divortat poate atrage dupa ea multe provocari. Dar in acelasi timp, nu putem alege de cine ne indragostim. Iubim pur si simplu, dezinteresat, real, indiferent de obstacole si de greutati.

Depinde de ambii parteneri cum vor reusi sa transforme legatura dintre ei, dintr-una aparent dificila, intr-una puternica si frumoasa.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. 

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.

Photo by Bob Dmyt from Pixabay 

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!