~ Conversatia de calitate se imbunatateste odata cu varsta… ~

conversatia

Iubeste-l pe cel cu care ai vrea sa vorbesti pentru totdeauna.

Alege o persoana atractiva in aparenta, dar in acelasi timp aminteste-ti ca parul devine gri in timp, stomacul devine flasc iar miscarile vor fi din ce in ce mai lente.

Cu toate acestea, conversatia de calitate se imbunatateste doar odata cu varsta. Cuvintele pe care le schimbati intre voi vor continua sa va aduca zambetul pe buze si bucuria in inima.

Atunci cand va simtiti confuz sau trist, simpla dicutie cu cineva de incredere va poate ajuta sa iesiti din mlastina si sa va indreptati spre padure. O conversatie buna este ca o ancora pe care poti sa te bazezi. Este ca oxigenul pe care il inspiri. Un balsam linistitor care iti calmeaza sufletul si iti incalzeste inima.

Vezi si: 7 Lucruri pe care majoritatea femeilor nu le stiu despre barbati

Cuvintele rostite in discutiile pe care le aveti cu persoana iubita va incurajeaza sa evoluati, sa ganditi mai profund si sa iubiti si mai mult.

Iubeste-l pe cel care te indeamna sa spui cu voce tare tot ceea ce ai tinut in tine ani de zile. Rosteste cuvinte care sa-i mangaie sufletul.

Sper ca atunci cand ai o zi proasta, sa ajungi seara acasa, la cineva care are cuvintele potrivite pentru a te face sa te simti mai bine. Acele cuvinte care mentin iubirea vie. Lasa cuvintele persoanei iubite sa-ti reaminteasca de binele din aceasta lume si de bunatatea din sufletul tau. Sper ca atunci cand criticul tau interior va incepe sa-ti mustre inima si sufletul, cineva iti va spune adevarul.

Sper ca atunci cand ai o zi buna, te vei intoarce acasa la cineva care iti va impartasi bucuria si te va convinge sa sarbatoresti, pentru ca bucuriile vietii trebuie sarbatorite.

Sper ca veti dori sa impartasiti cu persoana iubita absolut totul – sperantele, visele, experientele, bucuriile, hobby-urile… Nu pastrati momentele de inspiratie doar pentru dvs. Partenerul de viata va va auzi visele si va rosti cuvintele potrivite care vor ajuta la realizarea lor.

Vezi si: Iubirea… doua persoane intr-un singur suflet

Sper sa-ti amintesti intotdeauna importanta comunicarii. Incearca sa tratezi cuvintele ca pe niste daruri pretioase, deoarece acestea, la fel ca actiunile tale, sustin dragostea si viata intr-o relatie.

Lasand conversatia si dragostea sa fie raza de lumina in relatia ta, poti gasi intotdeauna calea de iesire din orice dificultate.

Sper ca veti iubi pe cineva care va dori sa va vorbeasca pentru totdeauna…

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. 

Source: cluber.com.ua; Photo by Andie Venzl from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!