~ Citate impresionante ~

Keanu Reeves nu este doar unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, ci si un om special, cu suflet mare. Viata lui a fost presarata cu mai multe momente dificile decat frumoase, cu mai multa durere si tristete decat bucurie si fericire. Cu toate acestea el a continuat sa-si traiasca viata in cel mai placut mod cu putiinta.

Iti propunem, in cele ce urmeaza, sa lasi cuvintele marelui actor sa-ti mangaie sufletul…

15 Citate impresionante despre viata oferite de Keanu Reeves:

1. Cand te trezesti dimineata gandeste-te ce privilegiu pretios este sa fii in viata, sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri – si apoi fa ca acea zi sa conteze!

2. Fii cine esti si spune ceea ce simti, fiindca aceia care se supara nu conteaza iar cei care conteaza nu se supara.

Vezi si: Top 10 cele mai puternice citate motivationale

3. Nu renunta. Munca ce ai depus-o din greu isi va arata roadele, tine-te de ceea ce faci indiferent cat de greu ar fi.

4. Constientizarea existentei legii cauzei si a efectului, cunoscuta si cu numele de karma, este o cheie fundamentala pentru a intelege cum ti-ai creat lumea prin actiunile corpului tau, prin cuvinte si minte. Cand intelegi cu adevarat conceptul de “karma”, atunci realizezi ca tu esti responsabil pentru ceea ce ti se intampla. A sti ca viitorul este in mainile tale iti confera o putere incredibila.

5. Fiecare batalie din viata ta te-a transformat in persoana care esti astazi. Fii recunoscator pentru momentele dificile, ele nu pot decat sa te faca si mai puternic.

6. Cand te trezesti dimineata, adu multumiri luminii, vietii tale, puterii tale. Ofera multumiri pentru mancarea ta si pentru placerea de a trai. Daca nu gasesti niciun motiv pentru a oferi multumiri, greseala e in tine. 

Vesi si:

7. Poate ai 21 de ani sau 65. Astazi este tot ceea ce ai cu siguranta. Fii prezent! Nu astepta sa te bucuri de viata doar dupa ce obtii acel job si acea promovare sau faci X$. Nu astepta sa repari relatii sau sa iti faci noi prieteni. Nu iti amana viata pentru munca. Fa pasi de urias sau pasi de bebelusi – depinde de tine, dar fa ceva, orice! Dupa cum spunea Anthony Robbins mereu – Daca te simti blocat sau te simti dezamagit in legatura cu ceva, incepe prin a actiona. Acea miscare va crea o reactie in lant.

8. Ziua de maine nu este garantata, haideti sa o sarbatorim astazi. Haideti sa o traim astazi!

9. Trebuie sa iti schimbi viata daca nu esti fericit si sa te trezesti daca lucrurile nu merg in directia in care iti doreai.

10. Cred ca a trai fara dragoste, fara a o experimenta sau a fi capabil sa o oferi, este o pedeapsa destul de puternica.

 11. Viata fara iubire si fara posibilitatea de a oferi altora iubire este o pedeapsa.

12. Persoana care m-a tinut departe de fericire am fost chiar eu.

Vezi si: 12 Cugetari pline de invataturi – Winnie The Pooh

13. Daca sufletul ti-a fost frant in mod brutal si cu toate acestea inca ai curajul de a fi bun cu alte fiinte umane, atunci esti un dur cu inima de inger.

14. Stii ca ai intalnit o persoana speciala cand prezenta celuilalt este ametitoare si totul pare sa fie bine in lume.

15. Ridica-ti privirea si scoate dopurile din urechi. Prin simplul fapt ca acorzi atentie, poti ajunge departe.

~ Citate impresionante Keanu Reeves ~

Photo by Cliford Mervil from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!