prieten adevarat

De-a lungul vietii, multi oameni se vor inghesui sa fie prietenii nostri, dar nu toate relatiile vor trece testul timpului. Desigur, ei nu fac vreun rau intentionat, ci pur si simplu nu sunt acolo atunci cand avem cea mai mare nevoie de ei.

Un prieten adevarat, simte atunci cand te scufunzi si va face tot posibilul pentru a te ajuta sa ramai pe linia de plutire. Desigur, nu va reusi intotdeauna sa-ti tina capul deasupra apei, dar va depune toate eforturile pentru a te ajuta, iar acest lucru il deosebeste de toti ceilalti oameni din lume.

Un astfel de prieten va ramane aproape de tine chiar si atunci cand toata lumea te va parasi. Este posibil sa nu se comporte intotdeauna asa cum iti doresti, dar, in acelasi timp, acestei persoane ii pasa cu adevarat de tine si de bunastarea ta.

7 Caracteristici ale unui prieten adevarat:

1. Poti sa fii TU 100% in preajma lui

Cand iti petreci timpul cu un prieten adevarat, nu trebuie sa te controlezi tot timpul. Cu el, poti sa fii tu insuti. El te accepta asa cum esti si arata interes pentru lumea ta interioara.

Vezi si: Aleg sa fiu inconjurata doar de oamenii cu care ma potrivesc

2. Un prieten adevarat te va sustine intotdeauna

El nu te va invidia si nu te va face niciodata sa te simti prost. Va fi corect fata de tine si iti va spune lucrurile pe care trebuie sa le auzi. Un prieten adevarat nu te va judeca niciodata aspru.

3. Cand ceva nu este in regula, iti spune direct si fara menajamente

Cand faci ceva gresit, iti va spune cu siguranta acest lucru. El te cunoaste atat de bine, incat observa imediat greselile pe care le faci.

Prietenii adevarati iti vor atrage intotdeauna atentia asupra unor astfel de lucruri.

4. Un prieten adevarat stie sa te asculte

Atunci cand simti nevoia sa discuti cu cineva, il vei gasi mereu pe prietenul tau acolo pentru tine. El te va suna chiar si fara vreun motiv anume, doar pentru simplul fapt ca vrea sa stie ca esti bine. Pentru el acest lucru nu este o obligatie plictisitoare.

5. Isi face timp pentru tine, chiar daca este foarte ocupat

Vezi si: Oamenii care ne plac la prima vedere sunt oameni magici

In ciuda programului sau incarcat, un prieten adevarat isi va face intotdeauna timp pentru a comunica  cu tine. El iti va raspunde atunci cand il vei suna si va fi intotdeauna acolo pentru tine atunci cand ai nevoie de el. Desigur, uneori este prea ocupat pentru a te vizita, dar chiar si in astfel de circumstante, prietenul tau va gasi o modalitate de a comunica cu tine.

6. El nu incearca sa te forteze sa devii altcineva

Un prieten adevarat te va accepta intotdeauna asa cum esti. Niciodata nu va incerca sa te transforme intr-o alta persoana.

7. Un prieten adevarat este intotdeauna deschis si cinstit cu tine

El nu va cosmetiza niciodata adevarul, prin urmare, nu va trebui sa te indoiesti vreodata de veridicitatea spuselor sale.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Source: cluber.com.ua, Photo by Elijah O’Donnell from Pexels

Citeste si:

prieten adevarat 5 Calitati care te fac atractiv – indiferent de aspect

poti Indepartati-va de oamenii care va fac rau. De cei care va spun ca nu puteti face ceea ce va doriti si ca nu sunteti ceea ce simtiti…

Fugi cat poti de tare de oamenii vesnic nemultumiti!

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!