~ Poem Audrey Hepburn ~

Audrey Hepburn

“Pentru a avea buze atractive, spune cuvinte de bunatate. Pentru a avea ochi frumosi, uita-te la ceea ce oamenii au frumos in ei. Pentru a ramane slab, imparte masa cu cei carora le este foame. Ca sa ai un par frumos, lasa un copil sa-si plimbe mana in fiecare zi in parul tau.

Sa ai o buna asteptare, sa mergi stiind ca nu esti niciodata singur, ci impreuna cu cei care te iubesc si te-au iubit.

Oamenii, chiar mai mult decat obiectele, trebuie sa fie reparati, rasfatati, reinviati, revendicati si salvati: niciodata sa nu respingi pe nimeni.

Gandeste-te: Daca ai vreodata nevoie de o mana de ajutor, vei gasi una la capatul fiecarui brat. Pe masura ce imbatranesti, iti vei da seama ca ai doua maini, una pentru a te ajuta, cealalta pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ea.

Vezi si: Care este femeia din fanteziile tuturor… femeilor?

Frumusetea unei femei nu este in hainele pe care le poarta, fata ei sau felul ei de a-si aranja parul. Frumusetea unei femei se vede in ochii ei, pentru ca sunt usa deschisa catre inima ei, sursa dragostei ei. Frumusetea unei femei nu se afla in machiajul ei, ci in adevarata frumusete a sufletului ei. Este tandretea pe care o da, dragostea, pasiunea pe care o exprima. Frumusetea unei femei se dezvolta cu anii.”

~ Despre secretele frumusetii – Poem Audrey Hepburn ~

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Photo by skeeze from Pixabay 

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!