cea mai puternica

Chiar si cea mai puternica persoana oboseste cateodata, deoarece aceasta putere nu i-a fost data de la nastere. A invatat sa fie asa, trecand prin numeroase dificultati si obstacole.

Chiar si cea mai puternica persoana se poate simti epuizata.

Cu totii ne dorim uneori, chiar și pentru o scurta perioada de timp, sa evadam si sa plecam departe de toata munca care trebuie facuta si sa ne detasam de toate problemele care trebuie rezolvate.

Oamenii puternici obosesc si din cauza faptului ca toti ceilalti se bazeaza pe ei tot timpul, in timp ce ei nu se pot baza decat pe ei insisi. Acestia nu pot sa spuna “Nu” deoarece intreaga lume asteapta ceva de la ei. Oamenii din jurul lor se asteapta ca ei sa fie intotdeauna in regula.

Chiar și cea mai puternica persoana are nevoie de iubire si afectiune. Nimanui nu-i place sa se simta singur. Nimanui nu-i place sa fie respins. De cele mai multe ori, oamenii puternici nu vor deloc să fie eroi. Dar sunt nevoiti, sa fie. Uneori, chiar si ei au nevoie de cineva care să ii „salveze” sau cel putin sa fie alaturi de ei. De asemenea, au nevoie de cineva pe care sa-l poata numi cel mai bun prieten. Sau partener.

Uneori chiar si cea mai puternica persoana se apleaca sub o povara grea. Si, de obicei, acest lucru se intampla cand uita de sine, din cauza faptului ca a trebuit sa fie puternic prea mult timp. Cand nu se poate ridica din pat, deoarece trupul, inima si sufletul sau sunt pline de greutate. Cand tot ce a construit se destrama si nu este nimeni in preajma care sa poata ajuta.

Chiar si cei mai puternici oameni au nevoie uneori de odihna. Ei trebuie sa incetineasca ritmul si sa-si reincarce bateriile pentru a nu se epuiza si distruge. Ei trebuie sa se deschida si sa-i lase si pe altii sa faca ceva pentru ei. Pentru ca nu au superputeri. Sunt si ei, oameni…

Asteptam cu interes parerea ta despre acest subiect. Scrie un comentariu.

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

cea mai  puternica

 foto: pexels.com; referinte: cluber.com.ua

Citeste si:

Iarta-te, vindeca-te si mergi mai departe!

te iubesc Moduri diferite prin care poti sa spui “Te iubesc”

semnale de alarma in relatie Semnale de alarma in relatia de cuplu. Nu le ignora!

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!