~ Oamenii atractivi si calitatile acestora ~

atractiv

Atractivitatea este samanta din care poate creste copacul puternic al unei relatii frumoase. Ea nu se limiteaza doar la aspect. Kilogramele apar si dispar. Ei bine, ridurile, odata ce incep sa apara, nu mai pot fi oprite.

Atractivitatea care va ramane cu noi pentru totdeauna este cea bazata pe modul in care ne comportam.

1. Oamenii atractivi isi amintesc detalii importante

Si nu, nu ma refer aici la chestiuni obisnuite. Faptul ca iti amintesti ziua de nastere a cuiva nu te face mai atractiv – toata lumea asteapta acest lucru de la tine. Pentru a iesi in evidenta, o persoana atragatoare trebuie sa aiba obiceiul de a-si aminti detalii care nu sunt evidente.

„Asculta, imi amintesc ca mi-ai spus ca esti pasionat de mitologia greaca. Stii, am gasit un articol aici si m-am gandit ca s-ar putea sa te intereseze. ”

Cand iti amintesti cele mai mici detalii despre viata cuiva si folosesti aceste cunostinte cu intelepciune, ii arati persoanei respective ca nu iti este indiferenta si cu siguranta acest lucru adauga un mare plus atractivitatii tale.

2. Oamenii atractivi sunt dispusi sa faca ceea ce le place, chiar daca acest lucru ii face nepopulari

Desigur, din cand in cand cu totii trebuie sa facem mici compromisuri pentru a mentine o atmosfera prietenoasa in grup, deoarece incapatanarea magarului nu este deloc o caracteristica atractiva.

Dar daca, in ciuda tuturor, nu renunti la interesele tale si iti pastrezi individualitatea, acest lucru iti creste instantaneu popularitatea in ochii multor oameni. Mai ales daca faci asta in ciuda dezaprobarii.

3. Oamenii atractivi sunt confortabili si singuri

Pentru cei cu varsta de peste 18 ani, acest lucru poate sa nu para special, dar cred ca persoanele care au 40 de ani sau mai mult, vor fi de acord cu mine, deoarece aceasta caracteristica spune ceva foarte important despre o persoana.

Un partener care este confortabil si singur, cel mai probabil, nu se va lipi de tine, ca guma de mestecat de talpa. Daca nu ai intalnit pana acum o astfel de persoana, merita sa incepi sa-ti doresti sa cunosti.

O relatie cu un astfel de partener iti va oferi oporunitatea de a te implica activ in hobby-urile tale si de a-ti exprima si cultiva individualitatea. In plus, cel mai probabil si partenerul tau are cateva hobby-uri speciale, care nu vor face decat sa adauge picanterie relatiei voastre.

O persoana care este incomoda in propria sa lume are, cel mai probabil, multe probleme cu care nu ti-ar placea sa te confrunti.

4. Oamenii atragatori recunosc si apreciaza caracteristicile atractive ale celor din jurul lor

Complimentele pot fi fie incredibil de atractive, dar si fantastic de dezgustatoare.

La urma urmei, cu totii am intalnit persoane care fac complimente doar pentru a-i manipula pe ceilalti. Iar acest lucru se simte.  

Daca faci complimente justificate, in timp util si sincere… Acest lucru te face fermecator!

5. Oamenii atractivi lasa faptele sa vorbeasca in locul lor

Cultura moderna este literalmente fixata pe lauda. In lumea afacerilor, lauda de sine este destul de normala, dar daca faci acelasi lucru atunci cand iti cauti un partener, este putin probabil ca acest lucru sa-i para acestuia foarte atractiv. Cel mai probabil, ii va provoca discomfort si iritatie.

Cei care nu vorbesc tot timpul despre succesele si realizarile lor emit o aura de liniste si de incredere in ei insisi. Ei nu au nevoie de aprobare externa pentru a se simti bine.

Laudarosul este respins, in timp ce modestul atrage.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

foto pexels.com, sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

Oamenii care ne plac la prima vedere sunt oameni magici

Only for men. 7 lucruri interzise in comunicarea barbatilor cu femeile

Opriti, va rog, timpul! Vreau sa cobor la prima…

12 Cugetari pline de invataturi – Winnie The Pooh

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!