~ barbat matur ~ barbat adevarat ~

barbat matur

Se spune ca fetele sunt atrase de baieti, iar femeile de barbati. Si nu, nu vorbim aici de varsta. Vorbim despre maturitate si despre viziunea asupra vietii.

De fapt, exista persoane la 40 de ani mai imature decat altele la 20 – si invers. O femeie puternica, matura, va cauta mereu un barbat la fel de puternic ca ea si nu un copil pe care trebuie sa-l educe si la o varsta inaintata.

Baiat naiv sau barbat matur?

Un barbat adevarat stie intotdeauna ce vrea si face totul pentru a obtine ceea ce-si doreste.

Un baiat are doar o vaga idee despre ceea ce vrea de la viata, dar nu se streseaza prea mult din cauza acestui fapt iar daca o face, nu reuseste sa se mobilizeze pentru a-si indeplini obiectivele.

Baietii evita conversatiile incomode, in timp ce barbatii stiu sa-si comunice nevoile.

Unerori, chiar si in cele mai bune relatii apar mici conflicte. De exemplu, atunci cand spui sau faci ceva ce nu-i place partenerului tau. Acest lucru este inevitabil.

Doar un barbat matur este pregatit pentru un dialog constructiv, chiar daca acest lucru este neplacut.

Un barbat adevarat cauta o femeie inteligenta, intelegatoare si stabila. El recunoaste o astfel de doamna atunci cand o intalneste si ia initiativa pentru a o cuceri.  

Un baiat “agata” o fata sexi, distractiva si petrecareata si renunta la ea inainte ca lucrurile sa se complice in vreun fel.

Baietii doresc aventuri. Barbatii investesc timp si energie in femeia potrivita.

Un barbat adevarat stie cand sa investeasca timp, energie si sentimente intr-o femeie si este capabil sa se implice 100% intr-o relatie.

Un barbat matur munceste din greu pentru a-si intretine familia. El stie sa combine intr-un mod armonios munca si relaxarea. Un baiat se distreaza si atat.

Baietilor le este frica de femeile inteligente, in timp ce barbatii isi gasesc motivatia in acestea.

Daca un individ nu este sigur de nivelul lui de inteligenta, el nu va incepe o relatie cu o femeie puternica. Va prefera sa ramana in zona lui de confort.

Un barbat adevarat isi sustine si isi sprijina iubita, in timp ce un baiat naiv o trage inapoi.

Barbatul matur intelege ca se poate dezvolta doar in preajma unei femei realizate si puternice.  

Baietii arunca cu angajamente goale, in timp ce barbatii au intergitate, cred in ceea ce spun si isi pastreaza intotdeauna promisiunile.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

barbat matur

foto: pixabay 

Citeste si:

femeia marura vs femeia imatura Femeia matura vs Femeia imatura

inventii Top 10 Inventii extraordinare care ne vor schimba viata

Casatoreste-te cu barbatul care face aceste lucruri pentru tine

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!