~ Ingerii pazitori ~

ingerii pazitori

Ingeri pazitori sau… Creaturi spirituale. Fiinte divine. Mesagerii. Pastratorii lumii noastre si a tot ceea ce ne este drag…

Si stii ce? Cred in ingeri. Nu conteaza cat de nebunesc, imposibil sau nerealist suna, dar cred in ingeri.

Am vazut prea multe sa nu cred. In viața mea au avut loc diverse evenimente, iar unele dintre ele au fost greu de depasit. Nu as fi putut sa trec peste acele momente daca nu as fi avut sprijinul unei persoane speciale. Ingerul meu pazitor…

De aceea, nu voi inceta niciodata să cred in ingeri. Ingerii exista. Daca nu crezi, atunci uita-te in jur. Ingerii sunt acei oameni care te iubesc mai mult decat orice pe lume.

Iata 7 semne evidente ca ingerul pazitor este prezent:

1. Acesti oameni te cunosc mai bine decat te cunosti tu pe tine insuti. Impreuna ati trecut prin multe lucruri, asa ca stiu cum esti cu adevarat. Sunt familiarizati cu fiecare dintre versiunile tale, dar inca nu s-au indepartat de tine. Ei stiu cum iti bate inima.

Daca exista o astfel de persoana in viata ta, fii recunoscator pentru acest lucru.

2. Langa ei este intotdeauna placut si confortabil. Atat de confortabil incat poți spune literalmente orice vrei. Vorbesti despre orice doresti si face orice, fara teama de critici sau ridicol. Alaturi de ei, castigi libertate.

3. Te asculta la un nivel profund. Si nu asculta doar pentru a-ti raspunde, ci mai degraba pentru a-ti intelege durerea și pentru a gasi o modalitate de a te ajuta. Asta ii face pe acesti oameni unici si speciali si ii face sa iasa in evidenta din multime. De aceea sunt ingerii tai pazitori: alaturi de ei poți sa fii intotdeauna TU.

4. Ingerii pazitori iti dau forta de care ai atat de multa nevoie. Acestia sunt sursa inspiratiei si a motivatiei tale, in viata. Sunt lumina ta de la capatul tunelului si dovada ca daca exista vointa, atunci va exista intotdeauna o cale de iesire. Ei pot fi puterea de care ai atata nevoie.

5. Te-au ajutat sa te vindeci si sa scapi de ranile din trecut. Te-au ajutat sa te descurci in multe perioade dificile din viata ta. Te-au insotit la fiecare pas. Te-au ghidat, ti-au dat sfaturi, te-au vindecat… Fara ei, nu ai fi aici astazi…

6. Oamenii care te iubesc cu adevarat nu te vor invinovati niciodata. Acestia iti vor respecta alegerile si iti vor sustine toate deciziile, chiar daca nu sunt de acord cu ele. Ei incearca intotdeauna sa se puna in locul tau, pentru ca acesta este singurul mod de a privi lucrurile din diferite unghiuri si de a te intelege.

7. Exista ceva in acesti oameni care te face sa simti ca ii sti de o viata. Poate v-ati intalnit la un moment dat intr-o alta dimensiune sau intr-o alta realitate. Orice ar fi fost, este evident ca relatia cu aceasta persoana este cu adevarat speciala.

“Pentru ca oamenii sunt ca oglinzile. Te asezi langa unii si te vezi urat. Langa altii te vezi prost. Iar langa altii te vezi neclar si nu stii ce sa crezi. Iar asta iti ceeaza nesfarsite pareri de rau. Uneori insa, rar, foarte rar, sunt oameni langa care te vezi nu neaparat frumos, nu neaparat ideal, ci doar intreg, sau complet sau pur si simplu intr-un mod pe care il gasesti acceptabil. Nu e nevoie sa ii cauti, ei apar dintr-o data din multimea muta, trebuie doar sa fii atent si daca e posibil, sa ti-i apropii.” – Stefan Caraman

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

inger pazitor

inger pazitor – photo: pixabay; source: cluber.com.ua 

Citeste si:

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

cum sa adormi mai usor Cum sa adormi mai usor si sa te odihnesti mai bine? Sfaturi importante

Urmariti cum alte persoane se raporteaza la voi – aceasta este a doua lor natura

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!