~ Tip de personalitate ~ Personalitate “Sustinator” ~

tip de personalitate

Tipul de personalitate, care astazi este denumit INFJ (introverted, intuitive, feeling and judging), a fost considerat de Carl Jung cel mai remarcabil si mai rar. (Personalitate “Sustinator”)

Daca vi se potrivesc 4 sau mai multe dintre trasaturile pe care le-am evidentiat in acest articol, atunci cel mai probabil aveti acest tip de personalitate.

Astfel de oameni…

1. Incearca sa se concentreze doar asupra lucrurilor importante si nu isi pierd timpul si energia cu toate nimicurile. Ei cad intodeauna in picioare, chiar daca viata ii mai si ingenuncheaza cateodata.

2. Sunt dispusi sa munceasca din greu pentru a-si atinge obiectivele, deoarece ei stiu ca nu exista scurtatura catre fericire si succes. Da, stiu sa se si relaxeze, dar nu sunt niciodata lenesi si nu amana pentru maine ceea ce trebuie facut astazi.

3. Cand ceva nu merge bine si cauta o cale de iesire (si uneori chiar si atunci cand totul pare sa fie in ordine), o astfel de persoana are intotdeauna incredere in intuitia ei. Asculta cu atentie vocea sufletului si de cele mai multe ori acest lucru ii aduce multe beneficii.

4. Astfel de oameni nu cred ca au neaparat nevoie de multi prieteni si de multe cunostinte pentru a fi valorosi sau fericiti. Sunt destul de multumiti de cei cativa prieteni pe care ii au… Dar acesti prieteni sunt foarte apropiati.

5. Astfel de oameni sunt adesea foarte empatici. Ei pot simti cu adevarat toata durerea si emotiile negative ale celor din jur, deoarece le percep in acelasi mod in care alte persoane percep culorile sau mirosurile. Apropos, acesta este unul dintre motivele pentru care prefera sa-si petreaca timpul liber singuri sau doar in compania catorva prieteni atent selectati – acest lucru le ofera posibilitatea sa se odihneasca si sa se refaca.

6. Empatia, intuitia si toate celalalte simturi le ofera o idee mai buna despre ceea ce se intampla in mintea oamenilor din jurul lor. Ei pot sa-si dea seama cu usurinta atunci cand cineva incearca sa-i minta sau cand este sincer cu ei.

Vezi si: Testul cubului – Test de personalitate, dragoste si viata

7. Acesti oameni sunt capabili sa-si imagineze lumea in toate culorile si sa o vada diferit fata de cum este ea de fapt. Printre ei sunt multi scriitori si artisti. Acestia sunt oameni carora nu le este frica sa gandeasca in afara cutiei si sa-si transpuna ideile in realitate.

8. Astfel de oameni nu se straduiesc sa fie lideri, dar daca o astfel de responsabilitate cade totusi pe umerii lor, ei merg mereu inainte si ii inspira pe oamenii pe care ii conduc prin puterea propriului exemplu.

9. Acesti oameni cred ca un gand transferat pe hartie devine mai mult decat un simplu gand. Prin urmare, adesea devin scriitori. Deoarece prefera sa-si petreaca timpul liber singuri, acesta este cel mai bun mod de a-i informa pe ceilalti in legatura cu ceea ce simt.

10. Astfel de oameni nu sunt opriti de probleme. In loc sa intre in panica si sa renunte, isi aduna vointa intr-un pumn si incep sa caute o cale de iesire.

Vezi si: Inchide ochii si imagineaza-ti…

~ Tip de personalitate ~

Source: Cluber.com.ua; Photo by Anastasia Kolchina from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!