~ semn zodiacal ~

semn zodiacal
Varsator

Varsatorii sunt foarte originali, iar fanteziile lor depasesc cu mult granitele lumii cunoscute. Comunicarea cu acestia este intotdeauna foarte interesanta, iar ei par a fi veniti dintr-o alta lume, pe care noi nu o cunoastem. Sunt veseli si pozitivi, fiind seriosi doar in acele momente in care ofera sfaturi bune, prietenoase.

Reprezentantii acestui semn zodiacal pledeaza intotdeauna pentru egalitate si dreptate. Uneori, comportamentul lor devine nebunesc, dar intr-un sens pozitiv. Abilitatile lor intelectuale ii uimesc pe toti aceia cu care intra in contact.

Varsatorii stiu sa ii motiveze pe ceilalti, pentru ca ei insisi sunt oameni motivati, care au o dispozitie buna.

Daca reusesti sa castigi inima Varsatorului, el va face tot posibilul sa te faca fericit.

Leu

Adrenalina si sarbatoarea sunt o necesitate in viata Regelui Leu. Langa el, nu exista riscul de a te  cufunda in rutina plictisitoare a vietii de zi cu zi. Leii iubesc viata si oamenii si, cel mai important – se iubesc pe ei insisi.

Reteta lor de fericire este foarte simpla – pentru inceput, isi satisfac dorintele personale, iar mai apoi, isi indreapta atentia catre cei din jur. Entuziasmul Leilor este contagios.

Reprezentantii acestui semn zodiacal sunt niste romantici incurabili. Ei ii fascineaza pe toti cei din jurul lor.

Leii sunt de asemenea renumiti pentru responsabilitatea lor, astfel ca, daca o persoana nascuta sub acest semn zodiacal te iubeste cu adevarat, ea va avea grija de tine zi si noapte.

Leul se straduieste sa fie cel mai bun in toate domeniile si nu este nimic rau in asta, pentru ca isi doreste intotdeauna sa fie cel mai bun partener, cel mai bun prieten, cel mai bun iubit.

Scorpion

Devotamentul sau cucereste literalmente. Pur si simplu nu exista prieteni mai buni ca Scorpionii. Va vor pastra toate secretele si va vor ramane fideli pana la sfarsit.

De asemenea, sunt parteneri ideali pentru tot felul de lucruri amuzante. Alaturi de ei, te vei simti din nou ca un adolescent, pentru ca Scorpionii sunt intotdeauna plini de energie, indiferent de varsta pe care o au.

Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal apreciaza tot ceea ce faci pentru ei si nu vor uita niciodata binele facut.

De la ei poti primi sfaturi cinstite cu privire la orice subiect – de la cariera, la inceputurile lumii. Pentru ei, subiectele interzise pur si simplu nu exista. Poti sa-i spui Scorpionului atat secretele, cat si fanteziile ascunse. Reprezentantii acestui semn sunt gata sa vorbeasca deschis despre toate lucrurile posibile si nu te vor judeca niciodata.

Asteptam cu interes parerea ta despre acest subiect. Scrie un comentariu.

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

semn zodiacal

photo source: pexels.com, source: cluber.com.ua

Citeste si:

Partenerul ideal pentru fiecare semn zodiacal

Cititorii intreaba: Cum ne vindecam de rusinea toxica?

temeri ale barbatilor TABU: Cele mai mari temeri ale barbatilor

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!