mai tanara

Nimeni nu-si doreste sa imbatraneasca. Cu totii ne-am dori sa ne pastram tineretea, frumusetea si vitalitatea pana la o varsta foarte inaintata.

Acceptarea batranetii este o filosofie sanatoasa, si totusi este foarte greu sa ne impacam cu faptul ca nu mai aratam la fel ca inainte.

Veste buna este ca exista o gramada de modalitati si de trucuri prin care putem sa intarziem acest proces natural si firesc.

9 Trucuri pentru a arata mai tanara:

Stai drept!

Pune-te in fata unei oglinzi si stai drept. Apoi, coboara-te intr-o postura incorecta. Repeta. Observi diferenta?

Pieptul inainte si burta trasa te ajuta sa arati mai slaba (vei da jos imediat 2-3 kg din aparenta) si bineinteles, mai tanara!

Prinde-ti parul intr-un coc rebel

Prinde-ti parul intr-un coc lejer, rebel si lasa cateva suvite “cazute”, la intamplare. Daca iti ia mai mult de cateva secunde sa-l faci, inseamna ca te straduiesti prea mult si rezultatul va fi cu totul altul decat cel asteptat.

Taie-ti unghiile!

Manichiura de tip “gheare” nu place nimanui si nici macar nu se mai poarta. Opteaza pentru unghii mai scurte, in culori dechise, pale.

Ingrijeste-ti sprancenele

O pereche de sprancene arcuite, conturate actionează ca un lifting instant in zona ochilor.

Tine crema pentru ochi la frigider

Depozitarea cremei in frigider inseamna mai mult decat o senzatie placuta – ajuta produsul sa lupte mai eficient cu ridurile si pungile de sub ochi.

Ingrijeste-ti mainile

Se spune ca mainile imbatranesc primele, deoarece sunt foarte expuse factorilor externi.

Ingrijeste-le zilnic, hidratandu-le cu crema si protejeaza-le impotriva luminii solare pentru a le mentine tinere si sanatoase.

Vezi si: Uleiul de argan – Aur pentru piele si par |Video

Schimba-ti coafura

Ca sa arati si sa te simti cu 10 ani mai tanara, fa o schimbare si incearca o coafura noua!

Tunsorile scurte sunt foarte comode, dar ele iti dau un aer de imbatranire si practicitate. Lungimea optima este pana la umeri.

Incearca sa-ti vopsesti parul in nuante aramii sau blonde.

Ai grija de dantura ta.

Dintii albi si stralucitori au fost dintotdeauna asociati cu tineretea si frumusetea. Totusi, putini oameni au dintii natural albi – majoritatea dintilor sunt de fapt galbeni.

Exista insa numeroase moduri de a-ti albi dintii, iar anumite paste de dinti si ape de gura pot fi foarte utile in acest sens.

“Ridica-ti” maxilarul cu pudra de conturare

Maxilarul bine definit este un semn al tineretii si vitalitatii, asa ca nu strica sa te familiarizezi cu pudra de conturare, care poate redefini contururile fetei tale.

Incearca sa folosesti o pudra neutra, insa nu foarte pigmentata.

Photo by Garon Piceli from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!