~ Masca antirid pentru ochi cu miere ~

masca antirid pentru ochi cu miere

Imbatranirea este un proces firesc si continuu care incepe la nastere si se termina odata cu moartea. Nu putem sa-l stopam, dar cu siguranta putem sa-i intarziem efectele.

Printre semnele clasice ale imbatranirii, putem sa enumeram liniile fine in jurul ochilor, liniile de expresie adancite la colturile gurii si peste frunte, pielea lasata, parul subtiat.

Cum poti sa amani cat mai mult aparitia ridurilor din jurul ochilor? Citeste AICI.

In cele ce urmeaza, iti propunem sa incerci o masca naturala foarte eficienta pentru zona sensibila din jurul ochilor, care te poate ajuta sa stergi cativa ani de pe chip si sa-ti amani batranetea.

Masca antirid pentru ochi cu miere

Ingrediente:

  • 1 Albus de ou
  • 1 Lingura de miere
  • 1 Lingurita de ulei de argan

Vezi si: Tratament natural pentru cearcane

Amesteca foarte bine ingredientele, apoi aplica compozitia in zona din jurul ochilor si las-o sa actioneze 10-15 minute. Atentie, sa nu-ti intre in ochi! Clateste cu apa calduta.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

~ Masca antirid pentru ochi cu miere ~

! Continutul articolelor este doar informativ si nu poate inlocui sfatul medicului. Iti recomandam sa consulti un medic inainte de a adauga in regimul tau de sanatate remedii naturale.

Photo by Alexandr Ivanov from Pixabay 

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!