femeie inteleapta

A face greseli este normal, dar nu este in regula sa nu inveti din greselile tale, deoarece intr-o relatie o persoana trebuie sa creasca si sa se dezvolte.

Fara esec, nu iti vei putea atinge niciodata potentialul. Gandeste-te, cum sa te descoperi pe tine si sa-ti cunosti limitele, daca nu gresesti?

Maturitatea nu vine odata cu varsta, ci cu experienta, indiferent ca ai 20, 30, sau chiar 60 de ani. Prin urmare, dragi doamne, daca sunteti interesate sa stiti ce greseli nu ar trebui sa faceti sau sa repetati, va recomandam sa cititi lista de mai jos:

O femeie inteleapta nu face crize de gelozie

Femeile tind in relatii, sa fie mai geloase decat barbatii. Gelozia sanatoasa este un sentiment absolut normal, pentru ca, pana la urma iti iubesti partenerul. Excesul insa, dauneaza intotdeauna cuplului.   

O femeie matura nu verifica istoricul apelurilor si mesajelor partenerului ei si nu va fi niciodata geloasa pe discutiile acestuia cu colegele de la serviciu.

O femeie inteleapta nu se transforma intr-un detectiv. Ea stie ce barbat are langa ea si alege sa aiba incredere in el.

O femeie inteleapta nu asteapta apelul sau mesajul cuiva…

Nu astepta! Asteptarea este una dintre cele mai mari greseli din viata omului.

Daca doresti sa discuti cu cineva, scrie-i sau suna-l. Si nu mai comunica cu persoanele care nu pot sa-si ia cateva minute din timp pentru a vorbi cu tine. Nu alerga dupa atentia nimanui. Relatiile ar trebui sa fie ca o strada cu doua sensuri. Iar tu, ca o femeie inteleapta, ar trebui sa-i pui pe primul loc doar pe cei pentru care si tu reprezinti o prioritate.

O femeie inteleapta nu iarta orice

Iertarea este un lucru mai complicat. O femeie matura nu se cearta din orice fleac dar nici nu accepta sa fie nerespectata si sa nu i se acorde atentie si iubire.

Este in regula daca este obosit si nu a spalat vasele, dar nu trece cu vederea peste faptul ca nu ti-a oferit un cadou de ziua ta de nastere. Cum poate un barbat sa merite iubirea ta daca nu este in stare sa te faca sa te simti special in cele mai importante zile ale tale?

Se spune ca darurile consolideaza relatiile. Nu conteza daca este un diamant sau un trandafir. Important este sa te bucure si sa te faca sa te simti speciala.

Nu uitati sa faceti acelasi lucru pentru el. O femeie inteleapta stie cum sa faca un barbat sa se simta iubit si dorit.

O femeie inteleapta nu ezita sa-si sustina punctul de vedere

O femeie matura stie ca trebuie sa-si apere interesele si sa-si sustina punctul de vedere.

Bineinteles ca nu este in regula sa-ti enervezi partenerul cu plangeri si critici constante. Totusi, este dreptul tau sa fii vocala si sa-i comunici iubitului tau preferintele, nemultumirea si nivelul de confort din relatia voastra.

O femeie inteleapta nu se forteaza sa faca lucruri care nu-i plac

De regula, majoritatea femeilor se obliga sa faca lucruri pe care le urasc. Nu trebuie sa vizitezi locuri pe care nu doresti sa le vizitezi… Nu trebuie sa te machiezi daca tu preferi un look natural…

Daca nu stii sa spui si “nu”, nu vei face decat sa agravezi situatia. Daca un barbat te iubeste cu adevarat, nu te va forta sa faci lucruri pe care le consideri neplacute.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

femeie inteleapta

sursa foto: pixabay, sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

Fericirea in cuplu. Cum putem sa o mentinem?

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

Ne pierdem interesul pentru oamenii care nu ne pretuiesc

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!