~ Cele mai mari greseli ale barbatilor intr-o relatie ~

greseli ale barbatilor intr-o relatie

Daca relatia pe care o ai este cu adevarat pretioasa, datoria ta este sa incerci sa mentii numarul de greseli la minimum.

Pentru inceput, cea mai mare greseala pe care o poti face este sa crezi ca esti perfect, irezistibil si unic. O astfel de incredere pare mai mult decat ciudata. Pana la urma, esti doar om. Asta inseamna ca esti imperfect, ca noi toti. Prin urmare, exista intotdeauna ceva de imbunatatit la tine. Niciunul dintre noi nu s-a nascut cu aripi albe pe spate, fiecare dintre noi are propriile deficiente.

Asadar, va trebui sa treci prin viata, incercand in fiecare zi sa devii cel putin mai bun decat ai fost ieri. A invata sa canti la vioara poate insemna ore, luni si ani de practica. Asa este si in relatii. Nu vei spune si nu vei face intotdeauna exact ceea ce trebuie. Acest lucru este normal si asa este pentru toata lumea. Daca vei avea noroc si vei intalni femeia potrivita, ea va intelege totul. Ea va astepta in timp ce vei invata din propriile greseli, te va ajuta si sfatui.

Totusi, asta nu inseamna ca poti testa rabdarea partenerului tau cu nenumarate abateri. Daca relatia este cu adevarat pretioasa, datoria ta este sa incerci sa mentii numarul de greseli la minimum. In acelasi timp, este important sa-ti dai seama ce faci gresit pentru a repara si a nu mai repeta. Doar asa poti sa devii cea mai buna versiune a ta si sa gasesti fericirea in relatia de cuplu.

3 Ingrediente necesare pentru o relatie armonioasa

Deci, care sunt cele mai frecvente greseli ale barbatilor intr-o relatie?

1. Aleg femei care nu sunt potrivite pentru ei.

Asta nu inseamna ca aleg femei proaste. Deloc. Ci ca aleg femei cu care nu se potrivesc, in mod special. Este posibil ca pentru altcineva sa fie perfecte.

Compatibilitatea este extrem de importanta intr-o relatie. Nu uita niciodata asta. Un partener nu este potrivit daca atrage doar prin frumusete, inteligenta si simtul umorului. El trebuie sa ti se potriveasca real.

O femeie poate fi foarte dulce, amabila, dar daca nu exista compatibilitate, relatia este sortita esecului. In aceasta situatie, nimeni nu este de vina si nu se poate face nimic – tot ceea ce mai ramane este sa accepti realitatea.

2. Permit prea multa drama in relatie.

Drama poate sa distruga orice relatie. Repede si aproape imperceptibil. Dramele pot fi interesante si frumoase doar in filme, in viata insa, este de preferat opusul. Cand descoperi constant note tragice in relatia de cuplu – acesta este un adevarat test de forta pentru sistemul nervos si relatie.

Prin urmare, prea multa drama te epuizeaza mental. Mai mult, iti transforma viata intr-un cosmar.

Problemele care apar intre parteneri ar trebui rezolvate imediat. La urma urmei, totul poate fi discutat si se poate lua o decizie rezonabila.

Cand vine insa vorba de scene si drame, nu mai este posibil sa schimbi nimic sau cel putin sa controlezi.

3. Intra in urmatoarea faza a relatiei fara a fi pregatit pentru ea.

Toata lumea vrea totul imediat. Iar relatiile nu fac exceptie de la aceasta regula.

De acord, pare destul de tentant: amandoi doriti sa inaintati rapid spre sfarsitul fericit, ocolind toate fazele anterioare ale relatiei.

Dar in viata reala, acest lucru nu se intampla. Partenerii vor trebui sa treaca prin multe impreuna inainte de a deveni cu adevarat o familie si prieteni. Si acest proces nu poate fi nici accelerat, nici impiedicat. O relatie pe termen lung se constuieste atunci cand cresteti si depasiti dificultatile si obstacolele impreuna.

Finalul fericit este un bonus pentru cei mai rabdatori si persistenti.

Fericiti pana la adanci batraneti… Poveste sau realitate?

4. Cred ca relatiile nu presupun efort

Iubirea intra in viata noastra usor si natural. Exista un sentiment inselator ca acest lucru va fi intotdeauna asa. Din pacate, nu este cazul. Dragostea poate pleca la fel de usor si natural. Si atunci nu se mai poate face nimic…

Pentru a nu se stinge focul iubirii intr-o relatie, eforturile ambilor parteneri sunt necesare. Va trebui sa lupti pentru sentimentele tale si sa faci compromisuri. Asta inseamna viata: nu ti-a promis nimeni ca va fi intotdeauna simplu si usor.

5. Isi lauda iubita, ramanand insa in umbra ei

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli ale barbatilor: Iti ridici iubita pe un piedestal, dar tu te multumesti cu un “rol” secundar, neimportant. Poate ca partenerei i-ar placea o perioada, dar o astfel de relatie nu va dura mult.

Trebuie sa alegeti femei care va vor inspira si va vor motiva sa deveniti mai buni.

Daca persoana iubita este scaldata in razele adoratiei tale, iar tu trebuie sa ramai doar in umbra ei, atunci acesta este un semnal alarmant pentru relatie.

6. Renunta la propriile obiective si aspiratii.

Oricat de mult iubesti pe cineva, niciodata, dar niciodata nu trebuie sa renunti la ceea ce ai visat mereu, la ceea ce ai aspirat. Nu trebuie sa uiti de visele tale, nici in numele iubirii, nici in numele altor lucruri.

Da, in momentul in care suntem implicati intr-o relatie nu putem face intotdeauna tot ceea ce ne dorim…

 Acest lucru este firesc, pentru ca acum sunteti doi si trebuie sa faceti anumite compromisuri. Dar acest lucru nu inseamna ca renunti la obiectivele tale in viata. Se pot face unele modificari, dar sa renunti – in niciun caz. Apropos, o femeie iubitoare nu iti va taia niciodata aripile, dimpotriva – te va sustine si te va ajuta sa atingi inaltimi nebanuite.

O poveste de iubire tulburatoare…

7. Evita vulnerabilitatea.

Barbatii vor intotdeauna sa fie puternici si curajosi. Cu toate acestea, din anumite motive, considera ca vulnerabilitatea este un semn de slabiciune si indecizie. O greseala uriasa!

Intr-o relatie, trebuie sa devii vulnerabil unul fata de celalalt intr-un fel sau altul. In caz contrar, legatura este pur si simplu imposibila. Nu poti iubi atunci cand esti retras. Nu iti poti bloca inima si sa te astepti sa-ti gasesti fericirea.

Intr-un anumit sens, vulnerabilitatea reprezinta intotdeauna un pericol. Riscul ca vei fi ranit. Dar acest risc este rasplatit foarte generos: Cu Iubire! Deci merita!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

greseli ale barbatilor intr-o relatie

~ Cele mai mari greseli ale barbatilor intr-o relatie ~

Sursa: cluber.com.ua, Foto: pexels.com

Citeste si:

TABU: Cele mai mari temeri ale barbatilor

Iubirea… doua persoane intr-un singur suflet

Dragostea in zilele noastre. Iubire vs. starea de indragostire

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!