~ Curiozitati amuzante ~

curiozitati amuzante

Daca te gandeai ca le-ai auzit pe toate pana acum, iti mai spunem noi cateva curiozitati amuzante, care cu siguranta te vor binedispune.

Curiozitati… distractive!

1. Este anatomic imposibil sati lingi cotul. Cu toate acestea, 75% din cei ce afla acest lucru, incearca sa-si atinga cotul cu limba.

2. Hippopotomonstrosesquippedaliofobia este una dintre cele mai ciudate fobii – frica de cuvinte lungi. Cuvintele lungi ii fac pe bolnavi sa isi piarda respiratia si sa transpire abundent.

3. Poate parea imposibil, dar Charlie Chaplin a pierdut un concurs de sosii ale lui Charlie Chaplin! A iesit abia pe locul al 2-lea.

22 Curiozitati fascinante despre corpul uman

4. Pasarea Lira poate imita orice sunet pe care il aude, de la motoare, masini, lanturi, chiar si aparat de fotografiat, asa cum se poate observa in clipul de mai jos:

5. In spaniola, cuvantul „esposas” inseamna atat „sotii”, cat si „catuse”.

6. Daca vei cauta pe Google “241543903”, la sectiunea imagini, vei gasi poze cu persoane care isi baga capul in frigider. Ai incercat sa cauti?

7. O femeie rosteste, in medie, 20.000 de cuvinte pe zi. Adica, cu 13.000 mai multe cuvinte decat un barbat, care rosteste abia 7.000 de cuvinte pe zi.

8. Limba unei balene albastre poate cantari cat un elefant.

9. Studiile arata ca 7% dintre americanii religiosi se roaga la Dumnezeu ca sa gaseasca un loc bun de parcare.

10. Un cuplu din Germania s-a dus la o clinica de fertilizare deoarece nu intelegeau de ce dupa opt ani de casatorie tot nu au copii. Motivul incredibil era faptul ca acestia nu facusera niciodata sex.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

~ Curiozitati amuzante ~ video: YouTube, foto: pexels.com

Citeste si:

14 Curiozitati despre creierul uman. Este uimitor!

9 Fotografii uimitoare care te vor lasa fara cuvinte

curiozitati despre apa 15 Curiozitati despre apa

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!