~ Tipologii de barbati de evitat ~

tipologii de barbati

Uneori, persoanele carora le permitem cel mai mult sa se apropie de noi, se dovedesc in timp a fi complet diferite decat pareau la inceput.

Daca nu dai atentie semnalelor de alarma, atunci exista o mare probabilitate sa te casatoresti cu o persoana care este interesata de orice, mai putin de tine.

Si uite asa, Printul din poveste s-a transformat intr-o clipita in Broscoiul ponosit…

Enumeram aici, 7 tipologii de barbati de evitat. Unii dintre acestia reusesc sa evolueze, sa se maturizeze si sa se schimbe odata cu trecerea timpului. Cei mai multi insa, sunt incorigibili…

Barbatul cu stima de sine scazuta

In ciuda faptului ca putina gelozie nu face niciodata rau unei relatii, a fi cu cineva prea nesigur pe sine nu este chiar o idee buna.

Cu cat este mai scazuta increderea in sine a partenerului tau, cu atat mai dificil iti va fi sa faci tot ceea ce iti doresti in viata. Vei fi mereu restrictionata de sentimentul sau de inferioritate. In timp, acest lucru te va deranja din ce in ce mai tare.

Barbatul cu care iti pierzi timpul

Daca nu este gata sa se desparta de trecut si nici macar nu incearca sa-ti demonstreze ca reprezinti mai mult decat o simpla aventura, atunci inseamna ca iti pierzi timpul cu el. Daca nu te poate lua in serios, atunci nu are loc in viata ta.

Tipologii de barbati de evitat: Barbatul care te umileste

Nu ar trebui niciodata sa-i oferi timp din viata ta unei persoane care te umileste in mod constant.

Daca spune lucruri neplacute despre tine si te face sa te simti mizerabil, atunci este momentul sa pleci. Nu esti un obiect fara sentimente. Tu meriti o viata confortabila alaturi de cineva care stie ce inseamna respectul fata de partener.

Barbatul care considera ca femeia este proprietatea lui

Inca o data, nu esti o jucarie. Un barbat nu ar trebui niciodata sa se comporte ca si cum ai fi proprietatea lui.

Tu iti apartii doar tie si, prin urmare, nevoile tale nu sunt mai putin importante decat ale lui.

Barbatul care nu doreste sa-si asume responsabilitati

Daca nu este pregatit pentru casatorie, nu-l forta sa faca asta. Casatoria cu o astfel de persoana iti va aduce doar dezamagiri.

Barbatul care nu-si deschide sufletul in fata ta

Nu te asocia cu un barbat care nu vrea sa se deschida in fata ta si se gandeste doar la el insusi. Trebuie sa-ti alegi un partener care are inima complet deschisa si caruia ii pasa cu adevarat de tine. Cu cat este mai deschisa relatia, cu atat mai bine.

Tipologii de barbati de evitat: Barbatul care refuza sa-si recunoasca greselile

Cu cat gresesc mai des, cu atat le este mai dificil sa recunoasca. Fiecare partener trebuie sa fie pregatit sa-si asume greselile. Iar disponibilitatea de a impartasi acest lucru cu partenerul de cuplu inseamna enorm.

Asteptam cu interes comentariul tau despre acest subiect.

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

tipologii de barbati

sursa foto: pixabay, sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

wedding Fericiti pana la adanci batraneti… Poveste sau realitate?

greseli grave in relatia de cuplu Cele mai frecvente greseli in relatia de cuplu. Tu stii care sunt?

Sharing is caring!